Adı henüz açıklanmayan bir kişi, iş görüşmesine gidecek herkes gibi sabah erkenden uyandı, traşını oldu ve metropoldeki trafiği göz önünde bulundurarak erkenden yollara düştü.

Büyük şehirlerin vazgeçilmez manzaralarından birinin, sıkışık metrolar ve metrolarda edilen kavgalar olduğunu herkes bilir. Gündelik hayatın stresi sonucu, her şehirlinin en az bir tane otobüs ya da metro kavgası vardır.



Ancak herkes bu kavgaların bedelini, ismi açıklanmayan Londralı gibi ödemiyor. Monument istasyonundan kalabalık bir metroya binen adam, hiç tanımadığı biriyle sözlü tartışmaya girdi. Adam iş görüşmesine gittiğinde ise, hiç beklemediği bir manzarayla karşılaştı. Zira görüşme yaptığı İnsan Kaynakları müdürü Matt Buckland, sabah metroda tartıştığı ve küfür ettiği kişiydi.

Yaşanan olay, "Hayat sürprizlerle dolu" deyişini akıllara getirdi. Yaşadığı tatsız sürprizi önce anlamayan metropolün sabırsız yolcusu, İnsan Kaynakları müdürü Matt Buckland'ın kendisini hatırlatması üzerine kahkahalara boğuldu. İK müdürü Matt Buckland, kendisinin işe uygun kişi olmadığını söylerek sabah kendisine küfür eden adamı ne yazık ki işe almadı.

Buckland, "Karma-Metroda beni iten ve gidip kendimi becermemi söyleyen adam birkaç saat sonra benimle iş görüşmesine geldi" şeklinde tweet attı.


Matt Buckland, pazartesi sabahı metroda yaşanan kavgayı şu sözlerle anlattı: "Monument istasyonunda kapılar açıldı ve bir kadının inmesine müsade etmek için kapı girişinde duruyordum. Kendisi benim kasten kapının girişinde durduğumu zannederek beni önce itti ve ardından bağırmaya başladı."

Sözlü kavga yaşandıktan sadece birkaç saat sonra, bir yatırım şirketi olan Forward Partners ile görüşmeye gelen adam, İnsan Kaynakları Müdürü Matt Buckland'ın odasına girdi. Buckland'ı önce tanımayan adam, metrodaki tartışmayla ilgili kendisine yöneltilen birkaç soru üzerine durumu farketti.



Durumu farketmesi üzerine kahkahalara boğulan adam, şirkette web developer pozisyonu için görüşmeye geldi. Buckland ise, kendisinin pozisyon için uygun kişi olmadığını söylüyor.

Görüşmenin sonunda ise, her iki taraf da kahkahalara boğuldu ve mutlu bir şekilde vedalaştı.

Buzzfeed'e açıklamada bulunan Buckland, "Kendisi ne yazık ki pozisyon için uygun kişi değildi. Ancak bundan sonra sabahları herkese karşı daha nazik davranabilir" dedi.

Bu ilginç karşılaşmayı Twiter hesabından paylaşan Buckland'ın tweeti 14 bin kez favorilendi ve 15 bin retweet aldı.

Çeviri: Seda TÜRKOĞLU