Mustafa DERYAHAN/SÖZCÜ

Ünlü sanatçı Mustafa Topaloğlu eşi ve çocukları ile birlikte tatil için geldiği Bodrum Sarpedor Otel’de görüntülendi. Önceki gün eşi Derya Topaloğlu, çocukları Irmak ile Uzay ile havuz başında görüntülediğimiz Topaloğlu, “Kısa da olsa güzel bir tatil için Bodrum’a geldik. Sarpedor Otel’e çok bayıldık ve ailece kısa süreli geldiğimi tatilimizi uzatmaya karar verdik. Şu an büyük bir keyifle tatilimizi yapıyoruz” diye konuştu.

Mustafa Topaloğlu, “Bu yıl bir albüm hazırladım, birkaç tane projem var bir yarışma programı. Bir de müzikal Stand-Up, müzikal show programı. Tamamen bu programlara yoğunlaştım. Tabii bu arada ülkemizin içinde bulunduğu durumu ve yaşanan olayların hissiyatı tamamıyla üzerimizde büyük bir ağırlık” diye konuştuktan sonra Bülent Ersoy ile ilgili son durumunun ne olduğunu sorduk.



“SENİN ADIN BÜLENT DEĞİL Mİ?''

“Baştaki tartışma ciddiydi, o ciddiyetin içerisinde anlayış bu insanın doğrular adına taviz vermeyeceği iyiliklere adına her şeyi riske edeceğini bilen birisi olsaydı bana toz kadar kızmazdı. Bülent Ersoy’u beni tanımadığına verdim. Ben üzüldüm yani aşağılayıcı kelimeler konuştu hepimiz gördük, duyduk canlı yayında. Ben hem sanatına hem de onun sevenler adına onu sevenlere duyduğum saygıdan ötürü kızabildiğim kadar kızdım, fazla kızamadım yani. Çünkü ben orada doğruları söyledim. Yapmacık olmuyor mu ona o kelimeyi söylemek, onu vurgulamaya çalıştım.

Benim için ona ne söylemek istediysem onu söyledim, “sen bunu seversin buna kızarsın bu konuda iddialısın, böyle bir matematik böyle bir problemi düşünmedim ya. Bir anda olay başka bir boyuta geçti. Bunun neresini kötüye çektiler. Biri ona hanım der biri de ismen hitap eder, biri Bülent der biri Hanım der, ne var bunda. Senin ismin Bülent değil mi, Bülent diyorum sana, illa hanım beyefendi falan, senin ne olduğun belli zaten, başka bir şey söylemeye ne gerek var.



Bülent Ersoy: Tarkan bizden

Bülent Ersoy: Tarkan bizden