Star TV'de başlayan yeni aşk dizisi Çilek Kokusu izleyicilerin ilgisini çekti ve dizinin oyuncularından Ekin Mert Daymaz Google'da trend oldu. Peki Ekin Mert Daymaz kimdir? Aralık 1990 Hollanda doğumlu olan Ekin Mert Daymaz Model of World yarışmasında 3. olduktan sonra oyunculuk kariyerine Not Defteri dizisi ile başladı. 24 Haziran akşamı 1. bölümü ile ekrana merhaba diyen Çilek Kokusu dizisinde de zengin bir ailenin çocuğu; kibirli, ukala, yakışılıklı Burak karakterini canlandırıyor.

Türk uyruklu oyuncu ve manken. Best Ekin Mert Daymaz ayrıca Haliç Üniversitesi'nde antrenörlük ve fitness okumaktadır

ÇİLEK KOKUSU DİZİSİNİN KONUSU


Aslı, çalıştığı pastaneden Burak yüzünden kovulur. Bu arada en yakın arkadaşı olan Gonca, Bodrum’a çalışmaya gitmek üzeredir ve Aslı’yı de gelmesi için ikna eder. Aslı da hem tatil yapmak hem de para kazanmak için Bodrum’daki işi kaçırmak istemez. Annesi kızının Bodrum’a gitmesine pek sıcak bakmasa da Aslı’nın ısrarlarına dayanamaz ve izin verir.

Aynı zamanlarda Burak’ın sorumsuz davranışlarından sabrı taşan babası, Burak’ı çalışması için, yeni aldıkları otele gönderir.

Hikaye, kibirli, ukala, serseri Burak’ın, güleryüzlü, sıcak, samimi Aslı’nın Bodrum’a giderken aynı uçağa binmeleri ve tatlı aksiliklerle yan yana oturmalarıyla başlıyor. Birbirlerini ilk gördükleri andan itibaren çatışmaya ve didişmeye başlayan çift bir daha birbirlerini hiç görmeyeceklerini düşünerek uçaktan inerler ama kader onları bir araya getirmek için ağlarını çoktan örmeye başlamıştır.