SOZCU / Mustafa DERYAHAN

'Kara Para Aşk' ve 'Karadayı'nın senaristlerinden Eylem Canpolat önceki akşam Cihangir Aliye Meyhane'de arkadaşlarıyla birlikte yeni yaşını kutladı. Geceye Halit Ergenç - Bergüzar Korel çifti, Engin Akyürek, Emre Karayel gibi ünlü isimler katıldı.

Renkli başlayan geceye Cihangir Aliye Meyhane'nin yan binasında oturan komşunun çıkardığı olay damga vurdu. Basın mensuplarının mekan önünde beklemesinden rahatsız olan apartman sakini, pijamalarıyla mekanın içerisine girip Halit Ergenç'e sert dille serzenişte bulundu. Görevliler apartman sakinini mekan dışarısına çıkarsa da, Halit Ergenç ve arkadaşlarının panik dolu bakışları objektiflere bu şekilde yansıdı.

Gecenin finaline doğru 'Karadayı' adlı dizinin çekimlerinden gelen Bergüzar Korel'i eşi Halit Ergenç kapıda karşıladı. Halit Ergenç gazetecilere "Arkadaşlar kaç saattir burada bekliyorsunuz. Emeklerinize sağlık. Ben şuan mekandan ayrılmıyorum. Bergüz gelecek onu karşılayacağım" dedi ve eşini kapıda karşılayıp ona sarıldı. İkili daha sonra meyhane içerisinde bir süre vakit geçirip birlikte evlerinin yolunu tuttular.

Halit Ergenç oğlunu sakladı

Halit Ergenç oğlunu sakladı