Mekana akşam saatlerinde giden ve bekleyen sevgilisinin yanına giren Yener, "Arkadaşlar geç kaldım, söz çıkışta konuşuruz" dedi. Mekandan gece yarısı ayrılan ve verdiği sözü tutan Hande Yener, "Söz verdim, mecbur artık" diyerek espri yaptı. Bodrum'da Sebastian Beach'i açacak olan ve yoğun çalışan popçu, "12 Haziran'da açılış yapacağız ve dünyaca ünlü dj Vandetta sahnesi olacak.



Birkaç Türk isimle çalışacağım ancak açılış 3 gün, 3 gece yabancı isimler ile olacak" dedi. Ozan Öğüt'ün açılışta evlilik teklifi edeceği haberlerine açıklık getiren Yener, "Ben o teklifi çoktan aldım. Ben hem iş kadını hem de aşk kadınıyım. Tüm belediyeler bizim inşallah olur" diyerek açık kapı bıraktı.

BERKSAN’A ÇOCUK HAVUZU

Popçu, yakın arkadaşı ve iş ortağı olan Berksan'ın kolunun kırılması ile ilgilide bilgilendirme yaptı. Yener, "Berksan, Çilek Pera'da sahneden inerken kardeşi ile birbirine dolanmış. Merdivenden düşünce kolunu kırdı. Biz beach açtık ama adam yüzemiyor, ona çocuk havuzu yaptıracağım" diyerek espri yaptı ve oradan ayrıldı.