Haber: Mertcan ŞENER

Cazdan rock'a birçok farklı müzik türünü eşsiz tekniğiyle yorumlayan trompetin usta ismi İbrahim Maalouf,  Pozitif Live organizasyonu ile 23 Nisan Cumartesi akşamı özel ışık şovu eşliğinde Volkswagen Arena'da sevenlerini coşturdu.

 

Yeni albümü Red&Black Ligh'ı Bugünün kadınlarına adadı.


İbrahim Maalouf, bugünün kadınlarına adadığı "Red&Black Light" albümünün turnesi kapsamında sevenleriyle buluştu. Maalouf, kadınların daha iyi bir dünya için üstlendiği önemli role övgü niteliği taşıyan albümünde, hayatında yer alan kadınların müziğine yansıyan hislerini büyüleyici sesiyle harmanladı.


Konsere gelenler kendinden geçti


Herkesin merakla beklediği konser gece saat 21.00 da başladı. Yepyeni şarkılarıyla hayranlarının karşısına çıkan ünlü trompet ustası İbrahim Maalouf gelenleri doyasıya eğlendirdi. Red&Black Light adlı albümünün tanıtımı yapan Maalouf, eski şarkılarından da Beyrut'u Trompetiyle seslendirdi. Genellikle genç kitlenin gittiği konsere yurt dışından gelenler oldu. Her kesime hitap eden özgün şarkılarıyla hayranlarını coşturan Maalouf elektronik şarkılara da yer verdi.


Dinleyicileriyle düet yaptı


Yeni albümüyle hayranlarını adeta kendinden geçiren İbrahim Maalouf bir kaç parçasında dinleyicilere de yer verdi.
Hayranlarına 'Beni tekrar edin' diyerek ses verdikten sonra dinleyicilerin hep bir ağızdan söylemesi farklı bir ambiansa sahne oldu,
daha sonra Maalouf düet yaparak şarkıyı hep birlikte söyledi.