Motosiklet tutkusuyla tanınan ve çeşitli konferanslarda motosiklet ve güvenli sürüşle ilgili bilgiler veren Barkın Bayoğlu geçirdiği kaza sonucunda hayatını kaybetti. Motosiklete ilgi duyanların yakından tanıdığı ve sosyal medya plaftormlarında Altın Elbiseli Adam olarak tanınan Barkın Bayoğlu'nun kim olduğu ise merak edilmeye başladı. Barkın Bayoğlu kimdir? Barkın Bayoğlu nerede kaza yaptı? İşte Barkın Bayoğlu'nun arkasından atılan hüzün dolu Tweetler...

BARKIN BAYOĞLU KİMDİR?

1975 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Barkın Bayoğlu, ilkokula başladıktan kısa bir süre sonra ailesiyle İngiltere’ye göç etti. Türkiye’ye döndükten sonra Bilgi Üniversitesi’nde öğrenim gördü ve dereceyle mezun oldu.
İngiltere’de okuduğu sırada motosiklet tutkusu başlayan Bayoğlu, lisede ilk motosikletine sahip oldu. 2000’li yıllarda Telsim’de eğitmen olarak, bir sürede Kazakistan’da bazı işlerle uğraşan Altın Elbiseli Adam, Türkiye’ye döndükten sonra kendisine bir atölye satın aldı. Bayoğlu son zamanlarda motosikletlerle iglili YouTube’ta çektiği videolarla hatırı sayılır bir hayran kitlesine ulaşmıştı.

NEDEN ALTIN ELBİSELİ ADAM DENİYOR?

Barkın Bayoğlu, Kazakistan'da çalışırken bir müzede gördüğü M.Ö. 5. yüzyılda ölen bir prensin, altından elbisesi ve kırmızı bir kaftanı ile birlikte gömüldüğünü ve üzerindeki yazıların Türkçe olmasından etkilenir. Türkiye'ye döndüğü zaman bir video çekiminde giydiği tulumun altın rengi olması ile Altın Elbiseli Adam fikri ortaya çıktı.

BARKIN BAYOĞLU NEREDE KAZA YAPTI?

42 yaşındaki motosiklet tutkunu Barkın Bayoğlu, dün gece yarısı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde kaza yaptı. Kaza sırasında bir kişiyle kafa kafaya çarpıştığı öğrenilen Altın Elbiseli adam lakaplı Barkın Bayoğlu, ne yazık ki hayatını kaybetti.



BARKIN BAYOĞLU'NUN ARKASINDAN ATILAN HÜZÜNLÜ TWEETLER









[old_news_related_template title="Son dakika... 'Altın Elbiseli Adam' Barkın Bayoğlu kaza geçirdi... Kurtarılamadı..." desc="Motosiklet dünyasının ünlü isimlerinden 'Altın Elbiseli Adam' olarak bilinen Barkın Bayoğlu, dün gece 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi. Bayoğlu'nun o esnada köprüde bulunan bir yayaya çarptığı öğrenildi. Kimliği öğrenilemeyen yayanın da yaşamını yitirdiği bildiriliyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/07/barkin.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/son-dakika-barkin-bayoglu-kaza-gecirdi-kurtarilamadi-1945206/"]