İstanbul Ümraniye Modoko Camii'nde geçtiğimiz hafta cuma namazında imam Hüseyin Güleç tarafından yapılan 'referandum için evet' propagandasının bir benzeri de Kartal'da yaşandı.
Soğanlık Mezarlıklar Müdürlüğünde görevli imamlar 'evet videosu' çekti. Videoda 10 meslektaşını etrafında toplayan bir imam, "güçlü bir Türkiye için, geleceğimiz için, coğrafyamız için biz de evet diyoruz. Hoca arkadaşlarımız sizler de var mısınız?" diye soruyor. Diğer imamlar da hep bir ağızdan "biz de varız" diye yanıt veriyor. Bunun üzerine sözcü imam bu kez "Karacaahmet'teki arkadaşlarımız siz de var mısınız?" diye zincirin halkasını Karacaahmet Mezarlığındaki imamlara uzatıyor.

[old_news_related_template title="Camide evet propagandası!" desc="Ümraniye Modoko Camii'nde cuma namazında kaydedildiği anlaşılan ve imam Hüseyin Güleç'e ait olduğu iddia edilen ses kaydında; cemaat 'evet oyu' vermeye davet ediliyor. 'Hayırcılar' ise 'vatan hainliğiyle' suçlanıyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/02/huseyin-gulec-modoko-orta.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/camide-evet-propagandasi-1662771/"]