Armuttan çok kuşa benzeyen ve bakanların bir daha bakmasına sebep olan olay Bursa'da yaşandı. Yeşil bir kuşu andıran görüntüsüyle diğerlerinden çok daha farklı olan armutu görenler gözlerine inanamadı. Kuş şeklinde büyüyen armutun gagası ve gözleri detaylı şekilde belli oluyor.

ADETA YEŞİL BİR KUŞ

Gürsü ilçesinde armut hasadı yapılırken, kuş şeklinde bir armut görüldü. İlginç armudu görüp tarla sahibine haber veren işçi gözlerine inanamadı. Kuş görünümlü armut görenleri şaşırttı. Gagası, gözleri bile olan armut, tombul yeşil bir kuşa benziyor.

armut-kus

HEMEN TARLA SAHİBİNİ ÇAĞIRDILAR

Armudu görenlerin hayretler içinde kaldığını söyleyen tarla sahibi Mehmet Hanefi Aslan, "Armut hasadına başladık. Armut toplayan işçilerden biri, kopardığı armudun kuşa benzediğini fark etmiş. Sonra bize gösterdi. Armut tıpkı kuşa benziyor. Allah'ın bir hikmeti. Armudu gören arkadaşlarım şaşırıp kaldılar. Gözlerimize inanamadık" dedi.

İHA

[old_news_related_template title="İlk bakışta karpuz sanılıyor ama gerçek çok farklı..." desc="Yazın gelmesiyle birlikte herkesin favorisi olan karpuza çok benzeyen bir meyve daha var. Karpuza görünüş olarak çok benzeyen ama boyut olarak çok çok ufak olan bu meyve sosyal medyada ilgi çekiyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/05/cucamelon-nedir.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/yasam-haberleri/ilk-bakista-karpuz-saniliyor-ama-gercek-cok-farkli-cucamelon-nedir/"]

[old_news_related_template title="Evrimin sıra dışı canlısı: Kırmızı Dudaklı Yarasabalığı" desc="Evrim sıra dışı canlıları da gözler önüne çıkarıyor. Evrimin çarpıcı örneklerinden olan Kırmızı Dudaklı Yarasabalığı, hem görünüşüyle hem hareketleriyle dikkat çekiyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/03/yarasa-baligi.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/teknoloji/evrimin-sira-disi-canlisi-kirmizi-dudakli-yarasabaligi-1749721/"]