Sezonun ilk derbisi olan Fenerbahçe Beşiktaş maçına kısa bir zaman kaldı, heyecan gittikçe artıyor. Kıyasıya mücadeleye sahne olacak Fenerbahçe Beşiktaş maçı Kadıköy'de oynanacak. Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda sorularının yanıtı haberimizde. İki ezeli rakip Süper Lig'in 6. haftasında buluşacak. Kadıköy'de galibiyete hasret kalan sarı-lacivertliler Kartal karşısında üç puan peşinde. Peki Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman? Derbi saat kaçta, hangi kanalda? İşte Fenerbahçe Beşiktaş maçı ilk 11'leri ve derbi hakkında tüm detaylar...

FB- BJK REKABETİNDE ALINAN EN FARKLI SKORLAR

92 yıllık tarihlerinde 340 kez karşı karşıya gelen Fenerbahçe ile Beşiktaş arasından oynanan derbi maçlarında alınan en farklı skorlar şöyle; 6 Aralık 1958’de oynanan maçta Fenerbahçe 7-0 galip gelirken 23 Mart 1941 tarihinde oynanan maçta Beşiktaş 7-1 galip geldi.

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN SAAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Sezonun ilk derbisi için nefesler tutldu. Kadıköy’de oynanacak Fenerbahçe Beşiktaş maçına kısa biz zaman kaldı. Fenerbahçe Beşiktaş derbisi 23 Eylül 2017 Cumartesi günü oynanacak ve mücadele 19:30’da başlayacak. Derbi BEIN Sports üzerinden canlı yayınlanacak.

23 Eylül Cumartesi günü saat 19.30'da Ülker Stadyumu'nda oynanacak olan Fenerbahçe - Beşiktaş mücadelesini Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık'ın yardımcılıklarını Mehmet Cem Satman ve Serkan Olguncan yapacak. Mücadelenin 4'üncü hakemi ise Yaşar Kemal Uğurlu olacak.



MUHTEMEL 11’LER;


FENERBAHÇE: Volkan, Isla, Neto, Skrtel, Hasan Ali, Josef, Mehmet Ekici, Ozan, Valbuena, Janssen, Giuliano

BEŞİKTAŞ:
Fabri, Medel, Pepe, Tosic, Caner, Atiba, Oğuzhan, Talisca, Babel, Quaresma, Cenk


Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu'nun 6'ıncı haftasında cumartesi günü Ülker Stadyumu'nda Fenerbahçe'nin konuğu olacak Beşiktaş'ta kadroda bulunan oyunculardan Sarı-Lacivertliler'e gol atan tek isim Caner Erkin. O da 2005-2006 sezonunda Manisaspor formasıyla...

fenerbahce-besiktas-maci-ne-zaman

İlk 5 haftayı 4 galibiyet bir 1 beraberlikle namağlup geçen Beşiktaş, Fenerbahçe deplasmanına konuk olacak. Son dönemlerde Kadıköy'de oynanan karşılaşmalarda başarılı sonuçlar alamayan Siyah-Beyazlılar, bu sahadaki son galibiyetini 2005 yılında 4-3'lük skorla aldı. Beşiktaş bu tarihten sonra Kadıköy'de oynadığı maçlardan hiç galibiyet çıkartamadı.

BEŞİKTAŞ'IN ŞU ANKİ KADROSUNDA SİYAH-BEYAZ FORMA İLE FENERBAHÇE'YE GOL ATAN YOK

Derbi maç öncesinde siyah-beyazlı takımla ilgili ilginç bir istatistik de ortaya çıktı. Beşiktaş'ın bu sezon kadrosunda bulunan oyuncular arasında Siyah-Beyazlı forma ile Fenerbahçe'ye gol atan isim bulunmuyor. Diğer takımlarla gol atan tek isim ise Caner Erkin. Yıldız oyuncu 2005-2006 sezonunda Manisaspor formasıyla Fenerbahçe ağlarını sarsmıştı. 2015-2016 sezonunda 2 gol atan Gomez ve geçen sezon Fenerbahçe'ye karşı atılan tek golün sahibi Aboubakar ise futbol hayatlarına başka takımlar altında devam ediyor.

fenerbahce-besiktas-maci-saat-kacta

EN İYİ BAŞLANGIÇ

Bu sezon oynanacak ilk İstanbul derbisi olan karşılaşma öncesinde Beşiktaş, 13 puan ve averajla 2'nci sırada yer alıyor. Siyah-Beyazlı ekip Şenol Güneş takımın başına geçtiğinden beri en iyi ilk 5 haftasını geçirdi. 2015-2016 sezonunda Beşiktaş, Şenol Güneş ile 5 haftada 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgiyle 10 puan toplarken, 2016-2017 sezonunda ise, 3 galibiyet ve 2 beraberlikle 11 puana ulaştı.

ŞENOL GÜNEŞ, FENERBAHÇE'YE KARŞI ZORLANIYOR

Tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş de, Kadıköy'de Fenerbahçe'ye karşı zorlanıyor. Kariyerinde Fenerbahçe'ye karşı 43 maça çıkan Şenol Güneş, bu maçlardan 8 tanesini kazanırken, 11 kez berabere kaldı ve 24 kez sahadan mağlup ayrılan taraf oldu.



FENERBAHÇE'NİN İLACI GALİBİYET

Fenerbahçe ilk 5 haftada 8 puanla 8'inci sırada yer alıyor. Aykut Kocaman'ın öğrencileri bu maçlarda 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Siyah-Beyazlı ekip oynadığı 5 maçın 3'ünde kalesini gole kapatmayı başarırken, Fenerbahçe oynadığı 5 maçın tamamında kalesinde gol gördü.



DERBİ ÖNCESİ NEGREDO AÇIKLAMASI

Süper Lig Fenerbahçe Beşiktaş derbisinin ateşiyle yanıyor. Ezeli rakipler Süper Lig'in 6. haftasında kozlarını Kadıköy'de paylaşıyor. Zirzeyi yakından ilgilendiren Fenerbahçe Beşiktaş derbisi öncesi tüm gelişmeleri ve detayları sizler için derledik. Peki Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?


Beşiktaş'ın Atiker Konyaspor'u Vodafone Park'ta 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada sağ el işaret parmağında çıkık oluşan İspanyol golcü Alvaro Negredo'nun sağlık durumu ile ilgili Beşiktaş'ın resmi internet sitesinden bir açıklama yayınlandı.





Siyah-beyazlıların sağlık ekibi oyuncunun Fenerbahçe maçında görev verilmesi halinde forma giymesinde bir sakınca olmadığını ifade etti. İşte kulüpten yapılan açıklama:

“Futbol Takımımızın Konyaspor ile oynadığı maç sırasında ters pozisyonda düşmeye bağlı sağ el işaret parmağında çıkık oluşan oyuncumuz Alvaro Negredo'ya soyunma odasında sağlık ekibimiz tarafında müdahale uygulanarak çıkık parmağı redükte edilmiştir (çıkık eklemin yerine oturtulması). Oyuncumuzun antrenman yapmasında ve maç oynamasında tıbbi bir sakınca yoktur.”