Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump'ın tarihi buluşmasının gerçekleştiği anlarda Washington'daki Türk Büyükelçiliği Konutu önünde de bu tarihi görüntüler yaşandı.

Erdoğan gelmeden önce konutun karşı kaldırımında toplanan ve ellerinde “Demirtaş'a özgürlük” pankartı taşıyıp Cumhurbaşkanı aleyhinde slogan atan bir grup ile Erdoğan destekçileri bir birine girdi.

Erdoğan'ın yakın korumalarının da karıştığı kavga böyle görüntülendi - VİDEO

sinirler-gerin-1

TRAFİKTE KAVGAYI POLİS ZOR AYIRDI


Bursa'da hafriyat kamyonuna arkadan çarpan kamyonette bulunan 43 yaşındaki Tahir Şık sıkıştığı araçta hayatını kaybederken, sürücü olan ağabeyi Yasin Şık yaralandı. Tahir Şık'ın sıkıştığı araçtan çıkarılması geciktiği gerekçesiyle yakınları polise saldırdı. Polis olayları, havaya  ateş ederek ve biber gazı kullanarak yatıştırdı.

sinirler-gerin-2

İLKOKUL ÇOCUKLARI TAKSİM MEYDANI'NDA SOPALARLA BİR BİRİNE GİRDİ


Taksim Meydanı’nda ilkokul öğrencileri henüz bilinmeyen bir nedenle tekme ve tokatlarla birbirine girdi. Vatandaşlar öğrencileri güçlükle ayırırken, öğrencilerin tahta ile birbirlerine vurmaya çalıştıkları görüldü.

 

Boyundan büyük sopayla saldırmak istedi


Kamera yansıyan görüntülerde, öğrenciler çantalarını yere bırakarak tekme ve tokat birbirine giriyor. Kavganın büyümesi üzerine çevredeki vatandaşlar çocukları ayırmak istiyor. Bir süre duran öğrenciler daha sonra tekrardan kavga etmeye başlıyor. Büyüklerin tekrar araya girmesiyle kavga sonlanıyor. O esnada öğrencilerden biri, boyundan büyük bir sopayla arkadaşına saldırmaya çalışıyor. Vatandaşların araya girmesiyle öğrenciler dağılıyor.

saglikta-devrim-880-kapak