Lüks ikinci el araç pazarının Türkiye’deki en güçlü temsilcisi S&S Motors, aynı zamanda otomobil koleksiyonerlerinin de buluşma merkezi olmayı devam ediyor. Hali hazırda stoklarında klasik statüsüne sahip 35 adet farklı markalara ait otomobile ev sahipliği yapan S&S Motors, son olarak 2.6 milyon TL’ye Ferrari’nin tüm dünyada sınırlı sayıda ürettiği 599 GTO modeli satışını gerçekleştirdi.

ferhat-albayrak-2 Ferhat Albayrak


S&S Motors Genel Müdürü Ferhat Albayrak, “Ferrari’nin sadece 599 adet ürettiği 599 GTO modelini, bir koleksiyonerden bir diğerine satışını gerçekleştirdik.  Ülkemizde sadece 3 tane olan 670 HP’lik bu özel model, klasik tutkunlarının tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de gözdelerinden biri olmasıyla ön plana çıkıyor” açıklamasında bulundu.

Ferrari’nin Formula 1 yarışlarındaki tecrübesini ve bu yönde kazandığı teknolojik birikimini tek bir çatı altında toplayan 599 GTO, 670 beygir güç ve 620 Nm tork üreten V12 motora sahip. Ulaştığı 335 km/s’nin üzerindeki son hız değeriyle dikkat çeken, 0-100 km/s hızlanmasını sadece 3.3 saniyede tamamlayan Ferrari 599 GTO, F1 tipi şanzımanı, karbon seramik frenleri ve 20 inçlik jantlarıyla ön plana çıkıyor.