İşte Benim Stilim eleme gecesi olaylı geçti. 29 Mayıs Cuma gecesi yapılan İşte Benim Stilim eleme gecesinde bir yarışmacı diskalifiye edilirken bir yarışmacı da kendi ailevi sorunlardan dolayı yarışmadan elenmek istediğini söyledi. İşte Benim Stilim olaylı gecesinde neler oldu? İşte Benim Stilim'de elenmek isteyen kim? İşte Benim Stilim'de kim elendi?

İşte Benim Stilim eleme gecesi Sima Şerafettinova olayı damga vurdu. İşte Benim Stilim'in sunucusu Öykü Serter eleme öncesinde Sima Şerafettinova'nın yarışmadan diskalifiye edildiğini bildirdi. İşte Benim Stilim'de bu hafta koruma altına alınan sadece bir kişi oldu. O kişi de yarışmanın favori ismi olan Gülşah Yılmaz oldu.

İŞTE BENİM STİLİM'DE KİM ELENDİ?

Saat 22'de başlayan İşte Benim Stilim eleme gecesinde Ebru Yaşar'ın konuk jüri olurken konsept ise "Dans kostümleri" oldu. İşte Benim Stilim eleme gecesinin en iyi performansı Şilan Makal'ın olurken gecenin en düşük puanını alan Çağla Çetinöz ise elemenin ilk adayı oldu. İşte Benim Stilim yarışmacıları ise diğer aday olarak Mihriban Akgül'ü elenmek üzere söyledi. Fakat Mihriban Akgül'ün kendisinin elenmeyi istediği ve arkadaşlarını bu yüzden adını verdiği ortaya çıktı.

PEKİ MİHRİBAN AKGÜL NİYE ELENMEK İSTEDİ?

Peki Mihriban Akgül neden İşte Benim Stilim'den elenmek istediğini söyleyerek arkadaşlarından adını söylemelerini istedi. Mihriban Akgül sebebini şöyle açıkladı;
-"Buraya katıldığım ve burada olduğum için çok mutluyum. Ailevi sorunlarım var. Hesapta olmayan şeyler oldu. Daha fazla burda bulunmam mümkün değil. Sebebini burda açıklayamıyorum. Gerçekten gitmek istiyorum. Ağlamamam da gideceğimden değil sadece psikolojik. Ben güçlü ve hırslı bir kızım ama böyle oldu."

Mihriban Akgül, İşte Benim Stilim finaline 2 hafta kala ayrılmak istemesinin sebebi olarak gösterdiği 'ailevi sorunları' ısrarlara rağmen açıklamadı. Öykü Serter, biraz daha ısrar edince 'annesi ve maddi sorunları' olduğunu söyledi. Mihriban Akgül, elenmediği taktirde daha da psikolojisinin bozulacağını belirterek "Hayatım çok farklı boyutlara taşınabilir. Artık ben de istemiyorum. Sorunlar olmasa devam ederdim. Çok büyük bir sorun olmasaydı burda kendimi eletmezdim" dedi.



İŞTE BENİM STİLİM JÜRİLERİ KİMİN ELENMESİ İÇİN OY VERDİ?

İşte Benim Stilim eleme gecesinde jüri karşısına çıkan iki adaydan jüri kimin elenmesi için oy verdi? Mihriban Akgül ve Çağla Çetinöz hakkındaki son kararı İşte Benim Stilim jürisi verdi. Jüri de Mihriban Akgül'ün açıklamaları ile şaşkına dönerken elemede ilginç sonuçlar çıktı. İşte jürinin verdiği oylar;

Ebru Yaşar '5 verdiğim bir kişinin elenmesini söyleyemem' diyerek Çağla Çetinöz'ün elenmesi için oy verdi.
İvana Sert ise 'Ben gitmeni istemiyorum ama seni kırmak istemiyorum' diyerek Mihriban Akgül elensin diye oy verdi.
Uğurkan Erez 'Ben seni yazamam' diyerek Çağla Çetinöz gitsin dedi.
Nur Yerlitaş 'çok istiyorsan' deyip Mihriban Akgül için elensin dedi.
Kemal Doğulu ise 'Şoktayım, keşke önceden haberimiz olsaydı ailenle konuşurduk. Zor durumunda kalmanı istemem. Ailevi meseleler varsa ezilmeni istemem. Hiç istemeyerek olsa da sadece sen isteğin için adını yazıyorum' dedi ve Mihriban Akgül böylece isteği üzerine elenmiş oldu.

İŞTE BENİM STİLİM'DE HÜZÜNLÜ VEDA

Mihriban Akgül istemeyerek veda etttiği İşte Benim Stilim yarışmasında giderken İşte Benim Stilim jürisi dramatik bir şekilde uğurladılar. Mihriban Akgül'ün veda konuşması İşte Benim Stilim jüri üyelerinin ve yarışmacıların gözlerinin dolmasına sebep oldu.

MİHRİBAN AKGÜL KİMDİR?

23 yaşında olan Mihriban Akgül, Eskişehir Anadolu Üniversite'nde Psikoloji eğitimi alıyor. Mihriban Akgün'ün annesi Özbek, babası ise Erzurumlu.