İstanbul Eyüpsultan'da Pirinççi Mahallesi'nde otomobil yedek parçası üreten fabrikada dün saat 13.30 sıralarında bilinmeyen nedenle çıktı. Alev alev yanan fabrika gece saatlerinde söndürülebildi. Yangını soğutma çalışmaları bugünde devam etti.

Kayıp olduğu belirtilen fabrikanın işçilerinden  Sedat Cesur (43)'un cesedine ise yaklaşık 24 saat sonra ulaşılabildi. Cesur'un cesedinin savcının incelemesinin ardından fabrikadan çıkarılacağı öğrenildi. (DHA-AA)

[old_news_related_template title="Eyüpsultan'da fabrikada yangın " desc="İstanbul Sultangazi'de bir fabrikada yangın çıktı. Fabrikadan yükselen dumanlar gökyüzünü kaplarken itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek 3 saat sonra söndürdü." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/12/22/fabrika.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/son-dakika-sultangazide-fabrikada-yangin-7533080/"]