İstanbul Adalar Belediyesi, Kınalıada’da 10 gün boyunca sorunları yerinde inceleyerek Kınalıada sakinlerini dinledi. İBB ekipleri ile birlikte geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat’ın ve Adalar Belediyesi meclis üyelerinin de eşlik ettiği çalışmalarda Kınalıada sokakları tek tek elden geçirildi ve yapılacak çalışmalar programlandı.

SOKAK SOKAK GEZDİLER

Ekiplerle birlikte temizlik ve budama çalışmalarına katılan Akpolat, “Kınalıada maalesef bugüne kadar hak ettiği hizmeti alamamış bir mahallemizdi. Bu makus talihi kırmak için meclis üyelerimiz ile birlikte 10 gün boyunca Kınalıada’yı sokak sokak gezerek tüm sorunları yerinde inceledik, çalışmalara destek olduk. Ayrıca moloz, bahçe ve evsel atıkları kaldırmak için çalışmalarımızı hafta boyunca sürdürdük. Tüm Adalar’ı hak ettiği hizmete kavuşturmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

Adalar Belediyesi’nin temizlik ve onarım çalışmaları Kınalıada’nın ardından Burgazada, Heybeliada ve Büyükada’da da sürecek.