Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tedavi için Bingöl'den İstanbul'a giden lösemi hastası Ömer Çetkin'e çekilen video ile destek verdi.

Bingöl Emniyetinden yapılan açıklamada, Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı vasıtasıyla lösemili Ömer Çetkin'i tanıdıklarını açıkladılar. Lösemi hastası Çetkin'in arkadaşları ve öğretmenleri ile birlikte video çeken polis memurları Ömer'in motivasyonunu artırmak üzere çeşitli hediyeler de gönderdi. 

Çetkin, videoyu izledikten sonra duygulandığını belirterek, emniyet teşkilatına teşekkür etti.

Çetkin, şunları kaydetti:

"Her daim yanımdaydılar. Emniyet Müdürümüze de ayrıca teşekkür ediyorum. Hepinizi çok seviyorum. Hayallerim var daha. Polis olmak istiyorum. En büyük hayalim de buydu. Umarım o da sizin yardımınızla olur."

Baba Hıdır Çetkin ise sürprizin kendilerine çok güzel bir mutluluk yaşattığını belirterek, "İyi ki varsınız. Rabbim devletimize zeval vermesin." dedi.