Galatasaray'ın sezon öncesindeki ‘yıldız’ takviyelerinden Hakim Ziyech’in yükselen formu, sarı-kırmızılı camiada yüzleri güldürdü.
Manchester United maçında frikikten 2 gol atan ve 1 de asist yapan Faslı yıldız, Pendikspor maçında da yaklaşık 30 metreden fileleri havalandırarak skoru belirledi.

İki kulvarda 4 gol - 2 asiste ulaşan Ziyech’in yanı sıra Bakambu ve Nelsson’un da Pendikspor maçındaki performansları, zorlu maç maratonunda çok oyuncuya ihtiyacı olan teknik heyeti mutlu etti.
SANCHEZ SEFERBERLİĞİ
Pendikspor maçında dinlendirilen Zaha ve Abdülkerim’in iyi olduğu öğrenildi. Kaan Ayhan’ın durumu bugün belli olacak. Sağlık heyeti, Davinson Sanchez’i 12 Aralık’taki Kopenhag sınavına yetiştirmek için çaba harcıyor.
