Galatasaray ilk transferi bitirdi: Angelino ile anlaşma sağlandı
Galatasaray, yeni sezon öncesi transferde ilk imzasını atıyor: Angelino. Sarı-kırmızılılar, Teknik Direktör Okan Buruk'un da ısrarla istediği sol bek Angelino ile büyük oranda anlaştı ve Şampiyonlar Ligi öncesi takımı güçlendirme adımlarını hızlandırdı.
25 veya 26 Temmuz’da yeni sezonun ilk resmi maçına Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme mücadelesi için çıkacak Galatasaray dış transferde ilk imzasını attırmak üzere... Sarı-kırmızılılar, Teknik Direktör Okan Buruk’un da alınmasını ısrarla istediği Angelino ile el sıkıştı.
Geçen sezon sol bekte sıkıntı çeken, bu bölgeye Şampiyonlar Ligi takviyesi yapmayı hedefleyen sarı-kırmızılılar, 26 yaşındaki İspanyol sol bekin bonservisini elinde bulunduran Almanya Bundesliga kulübü RB Leipzig’le de büyük oranda anlaştı.