Tarım ve Orman Bakanlığı’nın ay başında yayımladığı taklit ve tağşiş yapılan gıdalar listesi, vatandaşların en çok konuştuğu konuların başında gelmeye başladı.
Liste, gıda güvenliğiyle ilgili endişeleri artırarak toplumun ana gündem maddesi haline geldi.
KEBAPTAN TEKİLA ÇIKTI
Listede bazı tanınmış markaların da bulunması dikkat çekerken, son olarak Köfteci Yusuf’un bazı ürünlerinde domuz eti tespit edilmesi gündeme bomba gibi düştü. Bu gelişmeler, vatandaşları domuz eti, tek tırnaklı eti ve kanatlı et kullanan işletmeleri araştırmaya yönlendirirken, gündeme gelen yeni skandallar duruma farklı bir boyut kazandırdı.
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın listesine göre, Antalya'daki bir kuyu tandır kebap salonunda sunulan ürünlerde tekila bulunduğu tespit edildi.

KOKOREÇTE VOTKA VİSKİ ÇIKTI
Antalya’daki bir kokoreççide ise skandallar devam ediyor; ürünlerde önce votka, ardından başka bir numunede viski izlerine rastlandı.

OKEY SALONUNDAKİ GIDALARDAN RAKI TESPİT EDİLDİ
Antalya'da bir okey salonunda sunulan gıdalarda ise rakı bulunduğu ortaya çıktı. Bu durum, gıda güvenliğiyle ilgili endişeleri daha da artırdı.