Pazar günü Tottenham'a karşı alınan 3-1'lik mağlubiyet, kulüp tarihine kara bir sayfa olarak yazıldı. Bu sonuçla Southampton, bu sezon şu ana kadar 25 mağlubiyet almış oldu ve Southampton, Premier Lig'de bitime 7 hafta kala küme düşen ilk takım olarak kayıtlara geçti.

KULÜPTEN AÇIKLAMA: GÖREVİNE SON VERDİK

Erken düşüşün ardından kulüpte ilk fatura teknik direktör Ivan Juric’e kesildi. Kulüp, Saint Mary’s Stadyumu’ndan yapılan açıklamayla Hırvat teknik adamın görevden alındığını duyurdu.

Juric, Aralık ayında Russell Martin’in yerine göreve gelmiş ve kulüple 18 aylık bir sözleşme imzalamıştı. Ancak görev süresi boyunca çıktığı 18 maçta sadece 2 galibiyet elde edebildi.

Bu başarısız performans, Southampton’ın düşüşünü durdurmaya yetmedi ve yönetim değişiklik kararı aldı. Kulübün geleceğiyle ilgili yeni adımların kısa süre içinde açıklanması bekleniyor.