Kumbağ, Şarköy ve Marmaraereğlisi gibi sahil bölgelerinde denize girmek isteyenler, iki gündür etkili olan kuvvetli poyraz nedeniyle boğulma riskine karşı İl Jandarma Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince anonslarla bilgilendirildi.

Anonsta, “Değerli vatandaşlarımız, akşam saatlerine kadar bölgemizde beklenen kuvvetli rüzgar nedeniyle denize girilmesi tehlikelidir. Can güvenliğiniz adına uyarıları dikkate almanız önemle rica olunur,” denildi.

Dün Kumbağ Mahallesi’nde yaşanan olayda, arkadaşlarıyla denize giren Özcan Arslan (21) boğulma tehlikesi geçirmiş, sağlık ekiplerince Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi’ne kaldırılan genç, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.