Erdinç YAPAN / SOZCU

Geride bıraktığımız günlerde cesur bir karar alarak saçlarını kısa kestiren Didem Soydan, kısa saçla ilgili çocukluğundan kalma keyifli bir anısını paylaşmış. Kısa saçı gençliğimden beri kullanırım notuyla paylaştığı fotoğraflarıyla takipçilerini yıllar öncesine götüren Didem Soydan, saçlarının okul yıllarından da kısa kesildiğini ve bunun yol açtığı durumları mizahi bir dille anlatmış.



"PRENSES GİBİ OLACAKSIN"

İşte Lady Diana Didem’in hikayesi… “Kısa saçı gençliğimden beri kullanırım, asıl hikaye şu: Ben her sabah anneme değişik saç yaptırmadan okula gitmiyorum. Annem her sabahın körü değişik saç yapmaktan ve benim beğenmeyip, ağlamam ve servise geç kalmamdan yılıyor ve beni "Saçlarını keselim bak Lady Diana nasıl güzel sen de prenses gibi olacaksın " deyip kandırıyor.



Sonuç ilk gün annemin kıyafetlerini giyiyorum, küpeler falan… Tabi ertesi gün saçlar papaz gibi dikiliyor ve ağlama krizi ile yine servise geç kalınıyor . Lady Diana olacağına inandırılmış mini Didem 'in saçları kesilmiş, kuaförden gelinmiş .Sonra annemin söz verdiği gibi kıyafetlerini giyip, küpelerini takıp "hadi beni burada çek ,şöyle çek "günü yapılmış.”

Didem Soydan isyanda

Didem Soydan isyanda