Yıl genelinde yeniay, dolunay, tüm gökyüzü görünümlerini adım adım konuşmaya devam edeceğiz. Bu hafta kısa ve her zaman dile getirdiğim gibi genel etkiler karşınızda. Sağlık, esenlik dolu bir yıl geçirmenizi dilerim.

KOÇ

2024 Kuzey ay düğümünün burcunuzdan geçişi dönüşümlü ve kadersel etkilere gebe. 8 Nisan’da burcunuzda olan tutulma sonbahara kadar yılın en önemli zamanına işaret ediyor. Yeni kararlar alacak, yeni adımlar atacak, girişimlerde bulunacaksanız. Yeni insanlarla tanışabilir, tanıştığınız kişilerden yardım görebilirsiniz. 26 Mayıs’a kadar Jüpiter Boğa burcunda para konularında şanslı olabilir, kaynaklarınızı büyütmek, değerlendirmek anlamında girişimlerde bulunabilirsiniz. Özellikle 20 Nisan Jüpiter- Uranüs kavuşumu sürprizli gelişmeleri karşınıza getirebilir. Sağlam yatırımların meyvesini alabilir, yeni bir iş kurabilir, hayal ettiğiniz bir işe girebilir, meslek edinebilir, yeteneklerinizi değerlendirebilirsiniz. Gelirleriniz artacaktır. 26 Mayıs itibariyle yıl boyu Jüpiter İkizler geçişi size yeni bir eğitim getirebilir, bir eğitimi bitirebilir, ticari girişimlerde bulunabilirsiniz. İş seyahatleri artabilir ya da seyahatin bol olduğu bir iş başlayabilir. Yakın çevre, kardeş, akraba gündemleri artacaktır, onların hayatındaki gelişmelere yakından dahil olmak söz konusu olabilir. Jüpiter- Plüto üçgen açısı Haziran ayında size iletişim, yeni anlaşmalar, iletişim ağınızın genişlemesi, sözleşmeler alanında güzel etkiler vadedebilir. İşinizin tanıtımını, reklamını yapmak için bu evreyi değerlendirebilirsiniz.

Satürn Balık burcunda yolculuğa devam ediyor. Yaşamınıza düzen getirmelisiniz. Gökyüzü bir yandan yenilik getirirken, diğer yandan iyi gelmeyen kişi ve konulardan arınmaya, çeşitli yüzleşmelere itecektir. Farkındalığınız yıl boyu artmaya devam ediyor. Maneviyat, terapi ve psikolojik tedavilere yönelebilir, kendinizi zaman zaman geri plana almak isteyebilirsiniz. Sağlık alanında ertelenmiş rahatsızlıklar, tedavi süreçleri yaşanabilir ya da birine refakat etmeniz gerekebilir. Nisan ve Eylül ayı kronik rahatsızlıkları tetikleyebilir ancak iyi yönüyle beslenme, uzun zamandır başlanamayan diyet programları hayata geçirilebilir, spora başlayabilir, zararlı alışkanlıkları bırakabilir, bağımlılıklarınız için destek alabilirsiniz.

25 Mart tutulması bitmesi gereken bir ilişkiyi bitirebilir, evlilik sonlanabilir ya da bir ortakla yollar ayrılabilir. 2 Ekim Güneş tutulması ise yeni bir ilişkiye, bir birlikteliğin ciddiyete evrilmesine, evlilik, işbirliği, anlaşmalar anlamında önemli fırsatlar getirecektir. 2023 Ekim ayından itibaren devam eden konularda tamamlanma ve yeni başlangıçlara hazır olun.

BOĞA

26 Mayıs 2024’e kadar Jüpiter’in burcunuzdaki seyahati size hedeflerinize ulaşmayı, arzu ettikleriniz için risk almayı, kariyerde yenilik ve hedefleri gerçekleştirmek adına şans sunacak. Bilginiz genişleyebilir, çeşitli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yeteneklerinizle öne çıkabilir, ertelediğiniz tüm konularda girişimler yapabilirsiniz.

Jüpiter 26 Mayıs’tan itibaren İkizler burcunda olacak ve size bereket getirecek. Kazançlarınız konusunda artış, beklediğiniz bir paranın elinize geçmesi, işinizi genişletmek ya da iş değiştirmek gibi söz konusu olabilir. Bir gayrimenkul alımı satımı gerçekleşebilir, yeni kaynak arayışlarına girebilir, yeteneklerinizi değerlendirebilirsiniz. Yıl boyu iki işle ilgilenmeniz mümkün. 20 Nisan Jüpiter- Uranüs kavuşumu terfi, zam getirebilir, iş arıyorsanız bulabilir, başvurduğunuz yerlerden geri dönüş alabilirsiniz. Yatırım yapmak için özellikle Haziran’ın ilk haftası daha şanslı.

2024 tutulmalarıyla kim dost kim değil ayrımını yapacağınız, size iyi gelen ya da sizi aşağı çeken insanları ayrıştırma zamanı. Çalışma ortamınız, çalışma arkadaşlarınız, alışkanlıklar ve genel düzeniniz mercek altında. Hizmet aldığınız kişilerle yol ayrımları ya da bu alanda yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Temponuz içerisinde dinlenmeye, durmaya özen göstermelisiniz. 

25 Mart Terazi burcunda Ay tutulması tam da bu konuları tetiklerken, hem kişisel düzeniniz, hem meslek hayatınızda size tamamlanma yaşatacaktır. Bir işten ayrılabilir, yer değiştirebilirsiniz. Sağlıkta kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir. İhmal edilen konular yüzeye çıkabilir. Yer değiştirebilir, taşınabilir, terfi, atama alabilirsiniz. 14 Şubat civarı Mars- Plüto Kova burcu kavuşumu kariyerde bir kopuşu, üstlerle ilişkilerde zorlanmayı getirebilir. Satürn Balık burcunda yolculuğa devam ediyor. Bir projeyi topluma sunabilir, ekip çalışmasına katılabilir, bir ekip kurabilir, sosyal çevrenizi gözden geçirebilir, bazı yol ayrımları yaşayabilirsiniz. 7 Aralık’ta başlayan Mars retrosu çok önemli. Yuva, evlilik, aile alanında dikkat edilmesi gereken, tartışmalardan uzak durulması gereken bir dönem. Kazalara, özellikle trafikte dikkat edilmeli.

İKİZLER

Yıl boyu Satürn Balık transiti devam ederken mutsuz olduğunuz bir işten ayrılabilir, kariyerde görev ve sorumluluklar artabilir. Yeni iş başvuruları yapabilir, kendi işinizin sahibiyseniz yeni açılımlar yapabilirsiniz. Evlilik, birliktelikte bazı sınavlarla karşılaşmanız olası. Kimileri aile kurabilir, kimileri ebeveyn olabilir, kimileri uzun süren bir flörtü evlilikle taçlandırabilir. Üstlerle sorunlara dikkat edilmelidir. Aile büyüklerinin sağlık gündemleri artabilir.  

26 Mayıs’a kadar Jüpiter Boğa burcunda, sağlıkla ilgili beklediğiniz konularda şifa gelebilir. Kronik rahatsızlıklar hem tetiklenecek, hem iyileşecektir. Korku ve kaygıları dönüştürmek, ruhsal olarak derinleşmek, bilinçaltı terapilere yönelmek için güzel zamanlar. Çevrenizle yüzleşmelere hazır olun.  

26 Mayıs itibariyle yılsonuna kadar fırsatları güzel değerlendirenler için harika bir evre. Jüpiter burcunuza geçiyor, verilen emekler karşılığını bulur, bazı şanslar ayağınıza gelebilir. Yeni bir ilişki başlayabilir, ilişki evliliğe dönebilir, ebeveyn olabilirsiniz. Yeni kariyer fırsatları doğabilir. Arzularınız için harekete geçin. Taşınmak, yer değiştirmek, tabii ki Jüpiter’in genişletme özelliğiyle iştah ve keyfe düşkünlük yıl boyu mercek altında.

Tutulmalar aşk evinizde. Yeni bir aşk kapınızı çalabilir, çocuk sahibi olabilir, hamilelik haberleri gelebilir, çocuklarınızın hayatında dönüşümlere, başlangıçlara, değişimlere tanıklık edebilirsiniz. Kariyerde teklif almak, yeni çevrelere girmek, sosyal çevrenin genişlemesi ışığınızı parlatabilir. Hayatınıza yeni dahil olan bir kişiyle işbirliğine gitmeniz, siyasi organizasyonlar, vakıf, grup çalışmalarına katılmanız söz konusu olabilir.

Yönetici gezegeniniz Merkür’ün 1–26 Nisan, 4–30 Ağustos, 25 Kasım – 16 Aralık tarihlerindeki retro görünümleriyle geçmişi gözden geçirmek, yarım kalan konuları toparlamak için gökyüzü size olanak sunacak. Yeni bir iş anlaşması, evlilik tarihi ya da önemli imzalardan bu tarihler aralığında uzak durmanızda yarar var.

YENGEÇ

2024‘de Satürn Balık burcunda seyahatine devam ediyor. Yıl boyu bakış açınızı değiştirmeye, bilginizi genişletmeye, ufkunuzu büyütmeye özen göstermelisiniz. Hayatı sorgulayacaksınız. İnançlarınız ve dünya görüşünüz değişiyor. Yeni bir eğitime başlamak, eğitim vermek, yurtdışı seminerlere katılmak, yeni yerler keşfetmek gibi vizyoner her konuyu heybenize katın. İkinci bir işe yönelebilir, akademik başvurular yapabilir, yurtdışı bağlantılı yeni gündemlerle karşılaşabilirsiniz. Uluslararası bir ticari girişim, yeni bağlantıları getirebilir, yurtdışı menşeili bir firmada işe başlayabilirsiniz. Dava, mahkeme gibi hukuksal konular öne çıkabilir. Bazı işlerin yavaş gidebileceğini göz önünde bulundurun. Kalıcı olanın peşinden gidin, yargılarınızı kırın.

Jüpiter 26 Mayıs’a kadar Boğa burcunda size hedefleriniz konusunda yenilik ve cesaret sunmaya devam ediyor. Sosyal medya, basın yayın, tanıtım, reklam gibi işlerde başarı sağlanabilir. Otorite figürlerinden destek alabilir, yeni iş görüşmelerinde bulunabilirsiniz. Sosyal olacak, yeni çevrelere gireceksiniz. Hayallerinizi gerçekleştirmek için fırsatları yakalamaya bakın. Davet, organizasyonlar, kalabalıklar bu dönem size yenilik getirecektir. Kariyer hayatınızda kaynaklarınız genişleyebilir. 

26 Mayıs’tan yılsonuna kadar Jüpiter İkizler burcuna geçiyor, arka planda sağlık konularını öne çıkartabilir, ameliyat, operasyon gündemleri öne çıkabilir. Birine refakat etmeniz gerekebilir. Birçok konuyla yüzleşecek bazı konuları hayatınızdan çıkartacaksınız. Dinlenmek, kalabalıklardan uzaklaşmak, kendinize dönmek istediğiniz bir dönem başlıyor. Yüzleşmelere hazır olun. Sezgileriniz artacak, ilahi olarak korunduğunuzu hissedeceksiniz. Uzaklar bu dönem sizi daha fazla cezbedebilir. Bu yıl gerçekleşecek tutulmalar kötü giden bir ilişki ya da evliliğin sonlanışı ya da haritanız iyi açılar alıyorsa evlenebileceğinizin işaretçisi. Hayatınızdaki temel yapı taşları yerinden sarılabilir. Ebeveynlerin konuları, sağlıkları ve sorumlulukları, kariyer ve aile arasındaki denge hepsi mevcut. Taşınabilir, yer, şehir, ülke bile değiştirebilirsiniz. 2024’te huzur sizin için her şeyden önemli olacak.

ASLAN

Jüpiter’in 26 Mayıs’a kadar Boğa burcu yolculuğu yetenekleri göstermek, yeni iş fırsatları yakalamak adına şans vadediyor. Fikrinizdeki konular hayata geçebilir, statünüze dair önemli gelişmeler yaşanabilir. Terfi, zam ya da pozisyon değişimi gerçekleşebilir. Hem özel hem meslek hayatınızda birçok konuyu aynı anda idare etmeniz gerekebilir. Ama bu sizi yıldırmayacaktır. Miras, satıştan elde edilen bir gelir, eşinizin gelirlerinde artış, sizin kazancınızın büyümesi gibi etkiler gelebilir.

26 Mayıs sonrası Jüpiter İkizler burcuna geçerek yılsonuna kadar size geçmiş emeklerinizin karşılığını verecek. Yeni insanlar, yeni kariyer, ödül ve başarıyla karşılaşabilirsiniz. Sizin için eğlenceli, motivasyonun yükseldiği bir dönem. Görünür olacak ve ışığınızla parlayacaksınız. Gelirler artabilir, yetenekler öne çıkabilir. Ekip çalışmalarından fayda görmeniz mümkün. Çevreniz değişebilir, yurtdışına, şehir dışına taşınabilirsiniz. 

8 Nisan’da meydana gelecek Güneş tutulması eğitim, yurtdışı bağlantılı konular, hukuksal alanda kadersel gelişmeleri karşınıza getirebilir. 20 Ağustos dikkat istiyor, Jüpiter- Satürn kare açısı ikili ilişkilerle ilgili bazı krizler, ortaklaşa paralarla ilgili sorunlar getirebilir. Yıl sonunda burcunuzda başlayacak Mars retrosu, sizi yalnızlığa itebilir, motivasyon düşebilir, eski ailevi konular gündeme gelebilir. Yeni bir konuya başlamayın. Bu dönemi sakin geçirin. Arkaya bakmadan ilerlediğiniz bir yıl.

BAŞAK

Jüpiter Boğa burcunda 21 Nisan’da Uranüs’le kavuşacak ve size ilişkiler, ortaklıklar, eğitim, ticari alanda fırsatlar getirecek. Sürprizli durumlara hazır olmalısınız. Satürn Balık burcunda yolculuğa devam ediyor, 26 Mayıs itibariyle de Jüpiter İkizler burcunda, demek ki evlilik ve duygusal ilişkilerle ilgili bitişler ve yeni başlangıçlara yıl boyu hazır olmalısınız. Sınanıyorsunuz. Yıl boyu gerçeklerden kaçınmadan tüm ilişkilerinizde yüzleşmelisiniz. Ayaklarınız yıl boyu yere sağlam basmalı. İlişkilerde dengeler önemli. Değerlerinizi sorgulayacaksınız. Kariyerde değişiklik yapabilir, yeni bir işe başlayabilir, terfi alabilirsiniz. Ticaret, müşteriler, satış alanında büyüme fırsatları yakalayabilirsiniz. 12- 18 Mart arası beklediğiniz para, yatırımlar anlamında şanslı günler. 

Nisan- Mayıs ayları yeni iş teklifleri, evlilik teklifi, yeni tanışmalar anlamında şanslı zamanlar. Yurtdışı yaşam, akademik, eğitim, seyahat konularınız varsa olumlu gelişmeler yaşanabilir. Mayıs ayına kadar ev değiştirebilir, ev alım satımı, kiralama yapabilir, ya da evinizin içinde tadilat, değişim yapabilirsiniz.

Terazi- Koç aksındaki Ay düğümleri, kaynaklar, başkalarından gelen gelirler, miras, satış ya da kendi kazançlarınız anlamında bazı değişim ve krizleri vurguluyor. Yıl boyu gelir gider dengenize özen göstermeli, gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Yılsonunda gerçekleşecek Mars retrosu sizi sert bir şekilde etkileyebilir. 7 Aralık’a kadar hedeflerinizi, gerçekleştirmek istediğiniz planları yoluna koymaya bakın. Bu dönem aksaklıklar, problemler çıkabilir, sağlığınıza özellikle dikkat edin.

TERAZİ

Ay düğümleri ve tutulma enerjileri burcunuzda devam ederken sizi mutsuz eden ne varsa ayıklayacak ve arınacaksınız. Başrol sizin. Kriz enerjisi artık bitiyor ve emeklerin karşılığını alma zamanı. Kendi sınırlarınızı aşacak ve bazı risklere gireceksiniz. Özel ve kariyer hayatınızda radikal değişimlere hazır olmalısınız. Bu değişim zaman zaman dengenizi bozsa da unutmayın, uzun vadede başarı sizinle. Yeni bir ilişkiye başlayabilir, kariyer değişimi yaşayabilir, dış görünümünüzde, imajınızda değişim yapabilir, yeni bir sosyal çevre edinebilirsiniz.

26 Mayıs’ta başlayacak Jüpiter İkizler yolculuğu yıl bitimine kadar uzun süredir devam eden bir hukuki konuyu sonuca ulaştırabilir, uluslararası konular varsa rayına oturabilir, uzak yerlere bol seyahat fırsatları getirebilir. Eğlenceli ve kendinizi keşfedeceğiniz bir dönem. Hayata pozitif bakacak, yeni insanlar tanıyacak, yeni tecrübeler edineceksiniz. Sağlık konusunda şifa bulabilirsiniz. 25 Mart ve 8 Nisan tutulmaları çalıştığınız kurumun, işin, evin değişmesine işaret edebilir. Evlilik, boşanma, ev alım, ya da aileyle ilgili kadersel etkiler devrede. Unutmayın her anlamda ektiğinizi biçeceksiniz.

AKREP

Geçtiğimiz yıl size kimliğiniz, yaşam şartlarınız adına bir çok değişimi getirmiş olabilir. Artık hayata daha farklı bakıyor olabilirsiniz. 2024’de sağlığınızın önemli, iş ve koşturmanızın yoğun olacağını söyleyebiliriz. Günlük düzen ve meslek hayatınızda sorumluluklar artabilir, çok çalışıp yorulabilirsiniz. İş arıyorsanız bulacak, yeni iş koşullarına sahip olacaksınız. Kimileri ortaklık yapabilir, kimileri iş birliklerinde yolları ayırabilir. Nisan ayında konular tetiklenebilir. 

Jüpiter 26 Mayıs itibariyle İkizler burcuna geçiyor, başkalarının kaynakları, ortaklı işlerde şans, eşinizin işinde artış, konumunda değişim, çekmek istediğiniz bir kredinin onayı ya da bir burs başvurusu gibi güzel etkiler devrede olabilir. Fırsatları fark edin. 

Eylül ayı aşk, çocuklar, hayattan alınan keyif, belirli yatırımlar yapmak, paranızı değerlendirmek adına olumlu fırsatları getirebilir. Satürn geçmiş dönemden bu yana düşündüğünüz ancak arka plana attığınız yetenekleri ya da bir hobiyi değerlendirmeniz için olanak sağlayacaktır. 

Geçmiş aşklar yeniden kapınızı çalabilir, yolunuzu ayırdığınız kişilerle yeniden bir araya gelinebilir. Bulunduğunuz yerden, evden ayrılmak isteyebilir, kendinize yeni bir sayfa açabilirsiniz. Bir çok yükselen Akrep çocuk sahibi olabilir. 

26 Mayıs sonrası yıl sonuna kadar finansal desteklerle karşılaşabilirsiniz. 7 Aralık’ta başlayacak olan Mars retrosu yönetici gezegeniniz olması sebebiyle ebeveyn ve üstlerinizle ilgili anlaşmazlıklara, bir ilişkinin bozulmasına ve önceden size verilmiş sözlerin unutulmasına işaret edebilir. Sağlık sorunları yaşanabilir.

YAY

20 Ocak 2024’ e kadar Merkür retrosu sebebiyle yeni bir şeye başlamadan, eksikleri gözden geçirmeniz adına önemli zamanlar. Hayatınızda ne istiyor, neyi yolculamak istiyorsanız bunun muhasebesini yapın ve tamamlayın.

Şubat ayı sizi hızlandıracak. Jüpiter 26 Mayıs’a kadar iş ortamında terfi, yeni bir pozisyon anlamında kalıcı fırsatlar getirecek. Nisan ve Mayıs ayında kendi işinizi kurabilir, bir yeteneğinizi değerlendirebilir, kendi işiniz varsa bunu büyütebilirsiniz. Ticari olarak uluslararası bağlantılarda bulunabilir, imza atabilirsiniz. Evlenmeye karar verebilir, yeni bir eve taşınabilir, güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Sürpriz ortaklıklar ve güzel iş teklifleri gelebilir, beklediğiniz o terfiyi alabilirsiniz. Bunların hepsi sizin sabır ve çabanızla karşılık bulacaktır unutmayın. Geçmişten beri hayata geçiremediğiniz eğitimleri alabilirsiniz.

26 Mayıs sonrası ev ve kariyer hayatındaki dengeyi kurmak, yeni ortaklıklar geliştirmek için  destekleyici olurken, eşinizin işi ve kaynaklarında değişim yaşanabilir. Yeni insanlarla tanışabilir, çevrenizden yardım ve destek görebilirsiniz. Yalnızsanız yeni ilişki fırsatlarına hazır olun. Satürn hem özel hayat hem kariyerde yeni temeller atmaya, bir şeyleri değiştirmeye yöneltecek. Kararlar değişebilir, yaşam yolunda önemli dönüşümler yaşanabilir. Aile büyükleriyle ilgili bazı sorunlar, sağlık problemleri, onların sorumlulukları zorlayabilir. Sosyal çevre değişebilir, tek başınıza ilerlemek isteyebilirsiniz.
Mars retrosu 7 Aralık- 24 Şubat 2025 zaman dilimi içerisinde eski aşklar, eski kızgınlıklar, bastırılmış duyguların temizlenmek üzere yüzeye çıkmasına sebep olacak. Bu süreçte rekabetten kaçının, yatırımlara riskle yaklaşmayın. 

OĞLAK

Yönetici gezegeniniz yıl boyunca Balık burcunda hareketini sürdürecek. Bir şeyler için daha fazla sorumluluk alacağınız, kendinizi gelişmeye ve öğrenmeye adayacağınız bir yıl. Çeşitli kurslara, seminerlere, eğitimlere katılabilir, siz eğitim verebilirsiniz. Kardeşler, yakın çevreyle ilgili bazı sorumluluklar artabilir, onların gündemleri sizi meşgul edebilir. 10 Nisan civarı Mars- Satürn kavuşumu sizi kazalara, özellikle trafikte yaşanabilecek risklere karşı uyarıyor. Anlaşmalar, planlarda aksaklıklar yaşanabilir, kardeşler ve akrabalarla anlaşmazlıklar gündeme gelebilir. 

Jüpiter Boğa geçişi 26 Mayıs’a kadar yeteneklerinizin daha da görünür olması için şans vadediyor. Özgüveniniz yüksek, aşk, sosyal çevre, çocuklar, maddi kazançlarla ilgili güzel etkilere sahip olacaksınız. 21 Nisan civarı aniden aşık olabilir, sürpriz teklif alabilir, çocuk sahibi olabilir, kaynakları güçlendirebilirsiniz. Yılın ilk yarısını güzel değerlendirin. 

26 Mayıs sonrası Jüpiter işinizi geliştirmek, reklam, promosyon çalışmaları, iki işi bir arada götürmek gibi mesleki her alanda sizi daha çalışkan olmaya itecek. Yıl sonuna kadar.. Görev bilinciyle hareket etmelisiniz. Daha kalabalık ortamlarda çalışabilir, bir yardımcı, asistan ihtiyacınız varsa bulabilirsiniz. Fikir paylaşımları yapacak, zamanı verimli değerlendireceksiniz. Çalışma ve emekler karşılığında kimilerine başarı ve ün gelebilir. Plüto yıl içinde yeniden kısa bir geçiş yapsa da artık burcunuzdan ayrılıyor, öz değer duygunuz yükseliyor. Sizin için nefes alma zamanı.

2008’den bu yana dönüştünüz, kayıplar verdiniz, olgunlaştınız. Artık uzun vadede parayla ilgili güçlü etkilere sahip olacaksınız. İş arıyorsanız bulabilir, ticari fırsatlar elde edebilir, işbirlikleri yapabilirsiniz. Aralık ayındaki Mars retrosu kalp sağlığına, ortaklık ilişkilerine ve riskli yapılacak yatırımlara karşı uyarı niteliğinde.  

KOVA

Plüto 21 Ocak’ta burcunuza geçiyor ve 20 yıllık yolculuğuna başlıyor. Artık büyük resmi görme zamanı. Bazı kazanımlar ve kayıplarla kadersel döngüde karşınıza çıkan her dönüşümü kucaklamalısınız. Daha cesaretli, güçlü ve hırslı olacaksınız. 2008’den beri zorlu etkilerle sınanmış olabilirsiniz. Ancak gittikçe olgunlaştığınızı gözlemlemiş olmalısınız. Hiçbir şey sizin için eskisi gibi değil. Ve olmayacak.

Satürn Balık burcunda yıl boyu iş arıyorsanız bulabilir, kaynakları genişletebilir, yetenekleri değerlendirebilirsiniz. Yalnız unutmayın ki, ayaklarınız yere sağlam basmalı, harcamalarda dikkat etmeli, kaynaklar konusunda uzun vadeli planlar yapmalısınız. 

25 Mart ve 8 Nisan tutulmaları sizi hedeflerinize yöneltmek, işinizi uluslararası boyuta taşımak ya da bilginizi genişletmek anlamında çeşitli fırsatlar sunacak. Yurtdışı bağlantılı işler yapabilir, seyahatlere çıkabilir, eğitimler planlayabilirsiniz. Artık tüm bildiklerinizin ve hayata bakış açınızın değişme zamanı. Kalıplarınızdan kurtulmalı, bildiklerinizin dışına çıkmayı öğrenmelisiniz. Yeni anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir. 21 Nisan Jüpiter- Uranüs kavuşumu yer, ev, şehir değişimini getirebilir, ani, güzel gelişmeler yaşanabilir. 

26 Mayıs Jüpiter İkizler geçişi size bereket getiren önemli bir transit. Yeni aşklara, evlilik teklifine, yeni deneyimlere hazır olun. Kalıcı başlangıçlara adım atabilirsiniz. Hayattan keyif alacaksınız. Yeni flörtler ve heyecan duygunuz artacaktır. Kimileri ebeveyn olabilir, kimileri çocuk sahibi olabilir. Yaratıcı yönlerinizi besleyin ve yeteneklerinizi değerlendirin. Çocukları olanlar için başarı ve güzel gelişmeler söz konusu. Arkadaşlarınızla seyahat planları yapabilirsiniz. 

Satürn Balık burcunda yıl boyu iş arıyorsanız bulabilir, kaynakları genişletebilir, yetenekleri değerlendirebilirsiniz. Yalnız unutmayın ki, ayaklarınız yere sağlam basmalı, harcamalarda dikkat etmeli, kaynaklar konusunda uzun vadeli planlar yapmalısınız. 

BALIK

2024 Satürn’ün burcunuzda seyrine devamı sebebiyle çok önemli. Gökyüzünün öğretmeni dediğimiz Satürn’ün sizi büyütmek ve farkındalığınızı arttırmak için çeşitli sınavlardan geçirdiğini ve geçireceğini unutmayın. Sorumluluklarınız artabilir, bu sizi bazen yorabilir. Pes etmediğiniz taktirde dönüşüm sürecinden çok daha sağlam ve güçlü çıkacağınızı bilin. 

25 Mart 2024 Terazi burcunda Ay tutulması ve 8 Nisan 2024 Koç burcunda Güneş tutulması daha evvel yapmış olduğunuz atılımların karşılığını verebilir, kazanç artabilir. Jüpiter Boğa burcunda 25 Mayıs’a kadar size çeşitli ilahi yardımları getirecektir. Yakın çevrenizden destek alabilir, kendinizi geliştirebilir, yeni bir anlaşma sağlayabilirsiniz. Önemli imzalar ve görüşmeler gündeme gelebilir. Kardeş, yakın arkadaşlar ve akrabalar öne çıkabilir, onlarla ilgili sevindirici gelişmeler yaşanabilir. Kurslara katılabilir, mesleki olarak bilginizi genişletebilir, yabancı dil öğrenmek isteyebilirsiniz. Kısa yolculuklar bu yıl artabilir. 

10 Nisan civarı Mars- Satürn burcunuzda kavuşumda, sağlığınız konusunda dikkat isteyecek. Kendinizi kıstırılmış ya da depresif hissedebilirsiniz. Kazalara, sakarlıklara karşı dikkat edin.

Mayıs 2024 itibariyle Jüpiter yılsonuna kadar aile, yuva, mal alım satımları, kira konuları ya da taşınma gibi gündemleri öne çıkartabilir. Evlenmeye karar verebilirsiniz. Ev içi tadilat ve dekorasyon değişimi yapabilir, şehir ya da ülke değiştirmek söz konusu olabilir. 

2 Ekim Terazi tutulması yeni bir ilişkiye başlangıcı, partnerin ya da eşin hayatında önemli gelişmelere işaret ederken, yılsonu Mars retrosu, sağlığınız konusunda uyarıyor. Bazı hassasiyetler yaşanabilir, geçmiş sorunlar nüksedebilir. Çok zorunlu olmadıkça bu tarihler arasında ameliyat ve herhangi bir operasyondan kaçının.