Ünlü Televizyon sunucusu Ece Erken evliğiyle ilgili gündeme geldi. Bir süre önce oğlu Eymen ve eşiyle birlikte Çeşme'de tatile çıkan Ece Erken tatilden eişiyle birlikte dönmedi! Ayrıca Ece Erken’in eşi Serkan Uçar’ın tüm fotoğraflarını instagram hesabından silmesi de evliliklerinin çatırdadığı iddasını alevlendirdi. Ece Erken ve Serkan Uçar arasında hamilelik döneminde de bu tarz bir tartışma yaşanmış ikili ayrılığın eşiğinden dönmüştü.

ECE ERKEN KİMDİR?

11 Mayıs 1978, Çorlu doğumlu olan Ece Erken, babası subay olduğundan dolayı Ağrı, Ankara, Kıbrıs gibi çeşitli yerlerde yaşadı. Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi'ni bitirdi. Lise mezunudur.

Sunuculuk kariyerine 12 yaşında, Kıbrıs'ta Bayrak Radyo Televizyon'da başlayan Ece Erken ardından sırayla Ankara'da Radyo Vizyon'da ve Radyo Genç'te çalıştı. Daha sonra  İstanbul'a geldi ve Kral TV'de işe başladı. Kral TV'den sonra ise, Metropol FM, Alem FM, Show Radyo ve son olarak Radyo Viva'da çalıştı.

Televizyonda ilk olarak Star kanalında başlayan Ece Erken daha sonra, Kanal 6, Number One TV ve Genç TV'de çalıştı. Ayrıca 4 yıl Show TV'de program yaptı. 2000 yılında TGRT kanalında Nilgün dizisinde başrolde oynamıştır. 2002 yılında Aşk ve Gurur dizisinde rol aldı. 1 Eylül 2008'de Tuncer Öztarhan'la evlendi. Fakat 2009'da boşandılar.

Atv'de Mavi Şeker adlı programın sunuculuğunu yapmış olan Ece Erken gene ATV'de Enbe Orkestrası ile birlikte Enbeyaz Geceler adlı programın da sunuculuğunu yapmıştır. FOX TV'de "Aç Aç Kazan" adlı programı sunmuştur. 2011 yılında ise Kanaltürk 'te Davut Güloğlu ile Hayata Gülerken adlı eğlence programını sunmuştur. Şu sıralar Beyaz TV'de yayınlanan Tatlım Benim adlı programı sunmaktadır.