Kara Ekmek dizisinde bu hafta Asiye kritik bir durumda. Sakladığı sır her an açığa çıkabilir. Yalıda işler karışmak üzere. Kara Ekmek yeni bölüm bu akşam 20.00'da ATV'de ekrana gelecek. Ali'nin intkam almak için yanıp tutuştuğu bu bölümle ilgili detaylar ve dizinin online izleme bağlantıları haberin devamındadır.

KARA EKMEK DİZİSİNİN 6. BÖLÜM ÖZETİ


Asiye'nin sakladığı büyük sır tehdit altındadır. Bir tarafta intikam ateşiyle yanan Ali, diğer tarafta menfaat sağlamaya çalışan Selen'in arkadaşı Seda...

Yalıda ise hayatının iplerini elinde tutan Asiye'ye karşı ne yapacağını bilemeyen Çetin, karısıyla arasındaki bağları ilmik ilmik kopan Taylan, bunu kabullenmek istemeyen Hale...


İNTERNETTEN KARA EKMEK İZLEME KAYNAKLARI


Kara Ekmek dizisini bu akşam saat 20.00'da televizyonda ATV''den izleyebilirsiniz. Alternatif olarak yayın saatinde diziyi internetten izlemek isterseniz ise aşağıdaki bağlantı ile ATV'nin canlı yayına erişebilirsiniz.

Kara Ekmek 6. bölümü yayın saatinde internetten izlemek için tıklayınız

Kara Ekmek dizisini yayın saatinde değil de daha sonra izlemeyi tercih ediyorsanız da aşağıdaki linki ile dizinin full bölümlerine erişebilirsiniz.

Kara Ekmek 6. bölümü yayın saatinden sonra internetten izlemek için tıklayınız