Köln / AL­MAN­YA

Av­ru­pa ül­ke­le­rin­den de 2 bin 500 ki­şi­lik da­vet­li­ye ta­nı­tı­lan Fi­es­ta­’nın dört ye­ni ver­si­yo­nu pi­ya­sa­ya sü­rü­le­cek. Al­man­ya­’nın Köln şeh­rin­de, “Fi­es­ta­’nın evi­” ola­rak ta­bir edi­len Ni­ehl fab­ri­ka­sın­da dü­zen­le­nen tö­re­ne Ford Mo­tor Com­pany Baş­kan ve CE­O’­su Mark Fi­elds, Ford Mo­tor Com­pany Baş­kan Yar­dım­cı­sı ve Av­ru­pa, Or­ta­do­ğu ve Af­ri­ka Böl­ge­si Baş­ka­nı Jim Far­ley ile Ford Oto­san Pa­zar­la­ma, Sa­tış ve Sa­tış Son­ra­sı Ge­nel Mü­dür Yar­dım­cı­sı Öz­gür Yü­ce­türk de ka­tıl­dı.

DA­HA GE­NİŞ MÜŞ­TE­Rİ KİT­LE­Sİ


Ford Fi­es­ta­’nın Av­ru­pa­’nın en po­pü­ler B seg­men­ti mo­de­li ol­du­ğu­nu ifa­de eden Yü­ce­türk, ye­ni ne­sil Fi­es­ta­’nın ilk kez dört fark­lı mo­del­de su­nu­la­ca­ğı­nı kay­det­ti. Yü­ce­türk, “Ti­ta­ni­um, ST-Li­ne, Vig­na­le ve Ac­ti­ve Cros­so­ver mo­del­le­ri do­na­nım özel­lik­le­ri, ta­sa­rım­la­rı, mo­tor­la­rı ve tek­no­lo­ji­le­riy­le fark­lı müş­te­ri ih­ti­yaç­la­rı­na yö­ne­lik ge­liş­ti­ril­di. Ye­ni ne­sil Fi­es­ta sü­rüş kon­fo­ru ve gü­ven­lik do­na­nım­la­rı bir B seg­men­tin­den bek­le­ne­nin çok öte­si­ne geç­ti. İç me­kan­da ar­tan ka­li­te, da­ha ye­ni­lik­çi mul­ti­med­ya çö­züm­le­ri, ye­ni mo­tor­lar ve dört fark­lı ta­sa­rı­mıy­la da­ha ge­niş bir müş­te­ri kit­le­si­ne hi­tap ede­ce­k” de­di.

2017 SON ÇEYREĞİNDE YOLLARDA


Ye­nİ Fi­es­ta­’nın 2017’nin ikin­ci ya­rı­sın­da Av­ru­pa­’da, son çey­re­ğin­de de Tür­ki­ye­’de sa­tı­şa su­nu­la­ca­ğı­nı an­la­tan Yü­ce­türk, “Bang&Oluf­sen mü­zik sis­te­mi, açı­la­bi­lir pa­na­ro­mik ta­van ve ye­ni ne­sil mul­ti­med­ya çö­züm­le­ri ile ge­rek do­na­nım, ge­rek tek­no­lo­ji, ge­rek­se se­le­fi­ne gö­re güç­le­nen özel­lik­le­riy­le B seg­men­ti­nin en iyi oto­mo­bi­li ola­rak ken­din­den söz et­ti­re­ce­k” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.