Skyland İstanbul’un rezidans ve ofislerinin fiyatları 30 Kasım’a kadar devam edecek kampanya dahilinde 553 bin TL’den başlayan fiyatlarla yatırımcılara sunuluyor. 


Rezidans, ofis ve konsept alışveriş merkezinden oluşan Skyland İstanbul projesi, 800 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor.


Eroğlu Gayrimenkul tarafından  Seyrantepe’de TT Arena Stadı’nın hemen yanında hayata geçirilen Skyland İstanbul projesi havaalanları, köprülere olan mesafesi, metro istasyonu ve ana yollara yakınlığı ile sağladığı ulaşım kolaylığının yanı sıra yaklaşık 15 bin kişiyi buluşturan hareketli bir merkez olacak.


Skyland İstanbul’un rezidansları yatırımcılarına yüksek standarlarda bir yaşam getiriyor. Her ihtiyaca uygun farklı daire seçenekleri sunan Skyland İstanbul’da, ister orman manzarasına bakmak, isterse eşsiz İstanbul manzarasını izlemek isteyenlere göre tasarlanan rezidanslar, sahiplerine huzur ve mutluluğu bir arada sunuyor.


Geniş balkonlarıyla yaşam alanlarını büyüten ve yaz-kış sakinlerine yemyeşil manzaraya karşı uyanma imkanı veren Teras Evler, ince detaylarla döşenmiş daireleri, sosyal yaşam alanlarıyla stresten uzak bir hayat vaadediyor.


Skyland İstanbul, rezidans sakinlerine, akıllı ev teknolojileri, concierge hizmeti, fitness, wellness  ve spa mekanlarının yanı sıra kapalı otopark ve proje alanına iki farklı giriş gibi detaylarla konforlu bir yaşam vadediyor.


İstenilen büyüklükte tasarlanabilen ofisler


Skyland İstanbul’un ofis kulesi, konumu, kapanmayan manzarası, teknolojik altyapısı, kafeleri, restoranları ve konsept avm’siyle birlikte sunduğu  sosyal imkanlarla dikkat çekiyor.


120 bin metrekare ofis alanı ve 628 ofisten oluşan kule-ofisler, Büyükdere Caddesi ve Maslak paralelinde merkezi iş alanı üzerinde olması, TEM otoyolu ve Cendere üzerinden direkt bağlantı sağlamasıyla trafik sorununa da çözüm buluyor.


Skyland İstanbul’un kule ofisleri birleştirilerek her katta 2 bin metrekareye kadar istenilen büyüklükte tasarlanabiliyor.


Skyland İstanbul projesinde rezidans ve yüksek katlı ofis bloklarının yanı sıra, yaklaşık 90 bin metrekare kiralanabilir alana ve 8 metre tavan yüksekliğine sahip loft ofisler de bulunuyor.


Eklenebilen asma katlar ve tek katta 1200 metrekare genişlik sunan loft ofisler sahiplerine ferah bir çalışma ortamı sağlıyor


Skyland İstanbul’un üç kulesini birbirine bağlayan geniş meydanı İstanbul’un en özel konsept AVM’sine ev sahipliği yapıyor.


40 bin metrekarelik kiralanabilir alanıyla, lüks restoran ve kafelerden oluşan meydanıyla birçok özel markaya ev sahipliği yapacak konsept AVM klasik alışveriş merkezlerinin çok ötesinde bir tasarım merkezi olarak konumlanacak.


Tasarım, dekorasyon, ev ve ofis ürünlerinin bir araya geleceği AVM 100 mağazası 25’in üzerinde kafe ve restoranıyla 2017’nin ilk yarısında kapılarını ziyaretçilere açacak.