Dailymail'de yer alan habere göre Venezuelalı Henry Rodriguez bir hayali karaktere benzemek için yapmadığını bırakmadı. 37 yaşında ve bir çocuk sahibi olan Rodriguez, Kaptan Amerika'nın baş düşmanı olan Red Skull (Kızıl Kurukafa) olmak için hem fazlaca acı çekti, hem de fazlaca para kaybetti.

redskull2

Mütevazi ve geleneksel bir aileden geldiğini açıklayan Henry Rodriguez'in geçirdiği operasyonlar arasında, burnunun kesilmesi, alnına implantlar yerleştirilmesi, vücudunu kaplayan dövmeler ve yüzünü tamamen kırmızıya çeviren dövme kaplaması bulunmakta.

redskull3

Henry, ailesinin hayat tarzını kabul etmesinin çok kolay olmadığını fakat yine de ailesini bir parçası olarak gördüğünü belirtti. 3 yaşında bir oğlu olan Henry'nin çocuğuyla arasının iyi olduğu görülüyor.


redskull4


[old_news_related_template title="Dünyanın en ilginç mesleği!" desc="Viktoria Ivachyova dünyanın ilk 'profesyonel yatak ısıtıcısı'. O sıradan mesleklerden daha farklı bir iş kolu yaratmış durumda. Ivachyova erkeklerin soğuk yatağını ısıtıyor ve onların rahat etmesini sağlıyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/02/880en-ilginc-meslek-1.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/yasam-haberleri/dunyanin-en-ilginc-meslegi-2/"]

[old_news_related_template title="En büyük sırrını makyajla sakladı" desc="Sedef hastası genç kız makyaj mucizesi sayesinde yüzündeki lekeleri sakladı. Sakladığı gerçek daha sonrasında hayatını değiştirdi..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/02/sophia1.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/en-buyuk-sirrini-makyajla-sakladi-1685653/"]