Dünyanın önde gelen film yapım şirketlerinden Weistein&Co.'nun kurucusu olan ve seks skandalları sonrasında şirketinden uzaklaşan Harvey Weinstein hakkındaki iddialar korkutucu boyuta geliyor. Eşinden boşanan ve seks bağımlılığı terapisine gitmeye başlayan Weinstein hakkında Fransa'nın Cannes kentinde yasal işlem başlatıldı.

[old_news_related_template title="Hollywood'un en güçlü erkeklerinden Harvey Weinstein seks hastalığına mı kapıldı?" desc="30 yılı aşkın süredir Hollywood sektörünün içinde yer alan Harvey Weinstein, sek yapma dürtüsünü frenleyemiyor! Çünkü..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/10/basliksiz-1-116.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/hollywoodun-en-guclu-erkeklerinden-harvey-weinstein-seks-hastaligina-mi-kapildi-2046008/"]

Weinstein'in Kadian Noble isimli aktristi elle taciz ettiği ve daha sonra Le Majestic Hotel'de arkadaşlarıyla seks yapmaya zorladığı iddiaları ortaya atıldı. Weinstein'ın genç kadını tuvalete sürüklediği ve orada cinsel saldırıda bulunduğu belirtilirken açılan davada Weinstein'ın kardeşi Bob'un da yaşananları bildiği ve buna göz yumduğu belirtildi.