Milyonlarca Fenerbahçe taraftarı ve basketbolseverin merakla beklediği Turkish Airlines Euroleague Final Four (Dörtlü Final) öncesi, organizasyonun resmi yayıncı kuruluşu Bein Sports'tan sporseverlere müjdeli haber geldi.

Fenerbahçe Real Madrid maçı şifresiz mi?

THY EuroLeague Final Four'da Fenerbahçe - Real Madrid arasında oynanacak ve 19 Mayıs Cuma günü saat 21.30'da başlayacak olan dev mücadele, TRT Spor ve beIN Sports'tan naklen yayınlanacak. Yayıncı kuruluş maç öncesi sporseverlere yaptığı açıklamada; Spor paketi olsun olmasın tüm Digiturk abonelerinin Final Four maçlarını şifresiz bir şekilde izleyebileceğini duyurdu.

Takımlar Final Four'a nasıl geldiler?

EuroLeague Final Four 2. maçında Real Madrid'i ağırlayacak Fenerbahçe, normal sezonu beklentilerin altında kalarak 5. sırada bitirdi ve 4.sıradaki Yunan temsilcisi Panathinaikos'la eşleşti. İlk 4'te yer alamadığı için saha avantajını yitiren sarı lacivertli takım, buna rağmen Yunan devini 3 maçta da mağlup ederek sürklase etti ve 3. kez Final Four biletini kaptı.

Temsilcimizin rakibi ve EuroLeague'i en çok kazanan takım ünvanını koruyan İspanyol devi Real Madrid ise, normal sezonu ilk sırada bitirerek büyük bir başarıya imza attı. Madrid ekibi Final Four biletini, bir başka temsilcimiz Darüşşafaka'yı 3-1'le geçerek kaptı.