Dünyaca popüler bilgisayar donanımı ürticisi MSI firması, sanal gerçeklik gözlüklerine ve uygulamalarına hazır Trident 3 model bilgisayarı piyasaya sürüyor. Yeni Trident 3 bir PC olmasına rağmen bir oyun konsolu büyüklüğünde. Ultra 4K çözünürlüğünde video çıkışına sahip bilgisayar, estetik görüntüsü ve dikey/yatay kullanım ile salonlara ve modern TV’lere yakışacak bir ürün.

Minecraft’ın en büyük rakibi, sanal evren uygulaması Robolox

Trident 3 model bilgisayar ultra küçük form faktörlü ITX kasaya, H110 çipsetli anakarta, Intel Core i7-7700 Quad Core (3.6-4.2GHz) işlemciye, 2133Mhz hızında 16GB DDR4 belleğe, 8GB hafızalı GeForce GTX 1060 GAMING ekran kartına, sistem için 258GB M.2 SATA SSD diske ve depo alanı için de 7200rpm dönüşlü 1TB SATA harddiske sahip. İçinde kendi özel soğutma sistemi ve MSI’ın patentli Nahimic ses düzeneği bulunuyor. Sanal gerçeklik cihazlarının takılması için hem arkada, hem de ön tarafta VR-LINK HDMI portları mevcut.

Tam hızla çalışmada bile sadece 36 desibel ses çıkartan Trident 3 PC, Nisan ayından itibaren ABD’de Amazon.com ve benzeri online mağazalarda 1,500 dolar’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Avrupa’da ise Amazon.de üzerinden 1,550 Euro fiyatla satın alınabilecek. İsteyen kullanıcılar siyah kasa yerine sınırlı sayıdaki Arktik Buz renkli kasayı da sipariş edebilecekler.

[old_news_related_template title="Bilim insanları DNA'ya sinema filmi ve bilgisayar virüsü depoladı!" desc="Bilim insanları DNA üzerine bir işletim sistemi ve bir film dahil olmak üzere altı dosya depolayıp bunları hatasız bir şekilde geri alarak yeniden bilgisayara uygun hale getirmeyi başardılar. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/03/dna-sarmali.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/teknoloji/bilim-insanlari-dnaya-sinema-filmi-ve-bilgisayar-virusu-depoladi-1711324/"]