Habip ATAM
-  İstanbul'da kurusıkı tabancayla soygun yapan bir kişi, taksiyle kaçmak isterken motosikletli polisler tarafından kısa sürede yakalandı.

Şişli Sıracevizler'de bir banka şubesine giren maskeli bir kişi elindeki silahla, güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdi. Daha sonta güvenlik personelinin tabancasını aldı. Gişeye yönelen soyguncu, 19 bin Dolar, 29 bin Euro ve 87  bin lira  alarak kaçtı. Durumun polise  bildirilmesi üzerine İstanbul Emniyeti alarma geçti. Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği'nce şüphelinin bir taksiyle kaçtığını belirledi. Çevreye polis ekipleri sevk edildi. Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'nde görev yapan motosikletli "Yunus" ekibi, şüphelinin bulunduğu aracı Dolapdere'de durdurdu. Arka koltukta oturan Osman A., kıskıvrak yakalandı. Yapılan aramalarda soyguncunun üzerinde biri kuru sıkı 2 tabanca ile bankadan aldığı paralar ele geçirildi.

Bankaya kurusıkı tabancayla girdiği anlaşılan Osman A., sağlık kontrolünün ardından Gayrettepe’deki Asayiş Şube Müdürlüğü’ne sevk edildi.