Ajda Pekkan ve Sinan Akçıl’ın Uçankuş TV’de hazırladıkları ‘Süper Cumartesi’ programının bu haftaki konuğu Nur Yerlitaş’tı. Sinan Akçıl’ın “Ajda Pekkan olmak ne demek? Bir kelimeyle anlatır mısın?” sözleri üzerine Pekkan, “Bence delilik. Hiç kimse oturup bunca zaman Ajda Pekkan’ın arkasından koşmaz. Kendi arkamdan koşmaktan, kendimin kölesi olmaktan yoruldum” yanıtını verdi.

Ben tribünlere oynamam Nur Yerlitaş

Ben tribünlere oynamam Nur Yerlitaş


“Ajda Pekkan olmasam şimdi, evli barklı, çoluk çocuğa karışmış biri olacaktım diyen Süperstar, “Belki de kocadan ayrılıp yeni kocaya gitmiş bir kadın olurdum” şeklinde konuştu. Her şeyi aşkla yaptığını sözlerine ekleyen sanatçı, Akçıl’ın “Çılgın gibi sevmenin sınırı var mı?” sorusunu ise “Çılgın gibi sevmek sen demek. Öyle fütursuzca hareket ediyorsun ki... Biz kadınlar hesapçıyız” diyerek cevapladı.

Ajda Pekkan dudaktan öpmüş

Ajda Pekkan dudaktan öpmüş


Ayrıca ilişkiler hakkında söylediği başka bir dikkat çekici cevap ise şöyle oldu: “Bence kafa cinselliği önemli” derken bu sözlerini şöyle açıkladı: “Yani insanlar birbirlerine fokus olmalı. Öteki türlü çok güdüsel oluyor. O hayvanlarda da var. Aldatılsam hiç dalaşmam. Bir anda yok olurum. Flulaşırım.”