Beşiktaş ile Kasımpaşa, Süper Lig 15. haftasında Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda karşı karşıya gelecekler. Süper Lig'in Başakşehir ile birlikte namağlup takımı Beşiktaş, Kasımpaşa ile yapacağı maçta amacı bu ünvanı kaybetmemek. Süper Lig'de 32 puanla 2. sırada yer alan Beşiktaş ile 15 puanla 14. sırada yer alan Kasımpaşa, tarihlerinde 27. kez karşılaşacaklar. Peki Beşiktaş Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bu maç şifresiz nasıl izlenir? Detaylar haberimizde.

BEŞİKTAŞ - KASIMPAŞA 27. MAÇA ÇIKIYORLAR!
Beşiktaş ile Kasımpaşa, bugün yapacakları maçla lig tarihinde 27. kez karşı karşıya gelecekler. İki takım arasında oynanan 26 maçta Beşiktaş'ın bariz bir üstünlüğü var. Oynanan 26 maçın 18'ini Beşiktaş kazanırken, 6 maç berabere sonuçlandı, Kasımpaşa sadece 2 kez galip gelebildi. Bu maçlarda Beşiktaş'ın 55 atarken, Kasımpaşa 21 golle cevap verebildi.

Geçen sezonun ilk yarısında Beşiktaş'ın ev sahipliğinde, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda yapılan maç 3-3 bitti. İkinci yarıda Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndaki müsabakayı ise Kasımpaşa 2-1 kazandı. Beşiktaş ile Kasımpaşa, iki aşamalı oynanan 1962-1963 sezonunda hem beyaz grupta hem de final grubunda birlikte yer alınca bir sezonda birbirleriyle toplam 4 maç yapmış oldu.

BEŞİKTAŞ 25 YILLIK REKORU KIRMA PEŞİNDE!
Süper Lig'in ilk 14 haftasında mağlubiyet yüzü görmeyen Beşiktaş, gözünü yükseklere dikti. 1911-92 sezonunda namağlup olarak şampiyon olan Beşiktaş, aynı başarıyı bu sene de tekrarlamak istiyor. Şenol Güneş'in başa geçmesiyle bir ivme yakalayan ve geçen sezon şampiyon olan Beşiktaş, bu sene ise aynı sevinci yenilgisiz tamamlayarak yaşamak arzuluyor. Aynı zamanda Vodafone Arena'da şu ana kadar oynadıkları 14 maçta da yenilmeyen Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, 25 yıl önceki rekora en fazla yaklaşan teknik adam oldu.

BEŞİKTAŞ KASIMPAŞA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? ŞİFRESİZ NASIL İZLENİR?
17 Aralık Cumartesi günü Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak Beşiktaş - Kasımpaşa maçını Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını İlker Takpak ve İbrahim Bozbey yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Ümit Öztürk olacak. Beşiktaş Kasımpaşa maçı Lig TV'den ve DigiPlay'den canlı olarak izlenebilecek. DigiPlay'den haftalık maç satın alımı ile bu maçı şifresiz online izleyebilirsiniz.

KASIMPAŞA – BEŞİKTAŞ MAÇI MUHTEMEL İLK 11’LERKASIMPAŞA: Ramazan, Popov, Veysel, Titi, Veigneau, Abdullah, Sadiku, Tunay, Castro, Adem, Eduok

BEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan Gönül, Rhodolfo, Tosic, Adriano, Atiba, Tolgay, Quaresma, Oğuzhan, Kerim, Aboubakar