Nükleer Güvenlik Zirvesi’ne katılmak için, ABD’nin başkenti Washington’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kaldığı otelin girişinde hem destek hem de protesto gösterileri ile karşılandı. Erdoğan'ın korumaları protestoculara küfürlerle müdahale ederken, çıkardıkları ilginç sesler de şaşırttı. Korumaların çıkardığı bu seslerinin göstericilerin sesini bastırmak için olduğu öğrenildi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, konaklayacağı otele girerken ellerinde Türk bayrakları bulunan bir grup Türk tarafından sevgi gösteriyle karşılandı. Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile birlikte aracından indikten sonra sevgi gösterisi yapan kalabalığı selamladı, ardından basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı. Erdoğan daha sonra konaklayacağı otele girdi.

KÜFÜRLÜ MÜDAHALE VE İKİ GRUP ARASINDA GERGİNLİK


Bu arada otel önünde ellerinde Türk bayrakları ve Erdoğan’ı öven dövizler taşıyan grup ile Erdoğan’ı protesto eden grup arasında karşılıklı söz düollası ve arbede yaşandı. Polisin müdahale ettiği olaylar büyümeden yatıştırılırken Erdoğan'ın korumaları ile protestocu grup arasında bol küfürlü ve ilginç diyaloglar yaşandı.