Şişli'de 3 kişi hırsızlık amacıyla girdikleri evde yaşlı karı-kocayı domuz bağıyla bağladı. Saldırganlar çelik kasadaki değerli eşyaları alarak kaçtı. Olay öğlen saatlerinde temizliğe gelen görevlinin binanın sokak kapısını açtıramaması ile ortaya çıktı.

Habip ATAM/SÖZCÜ

FOTO: DHA


 Olay; Şişli, Harbiye, Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Harbiye’de Hagop ve Şeta Demirci çiftinin evine maskeli 3 kişi girdi. Saldırganlar, yaşlı çiftin ellerini ve ayaklarını koli bandıyla bağladı. Evdeki değerli eşyaların yerini soran saldırganlar, Hagop Demirci ve Şeta Demirci’yi darp etti. Evdeki para kasasını bulan saldırganlar, içindeki tüm değerli eşyaları alarak kaçtı. Hagop Demirci aldığı darbelerle, hayatını kaybetti. Şeta Demirci ise yaralandı. Elleri ve ayakları bağlı kalan ikiliyi, eve giden hizmetçileri buldu. Hastaneye kaldırılan Şeta Demirci’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olayın ortaya çıkmasıyla İstanbul Emniyeti’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü harekete geçti. Olayın aydınlatılması ve şüphelilerin yakalanması için Cinayet Masası ve Gasp Büro Amirliği'nce çalışma başlatıldı.