AYDIN'ın Didim İlçesi'nde bir otelin inşaatında çalışan 34 işçi, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Tedavileri yapılan işçilerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Didim'in Akbük Mahallesi ile Muğla'nın Milas İlçesi'ne bağlı Kıyıkışlacık Mahallesi arasında yapımı devam eden bir otelin inşaatında çalışan işçiler, öğle yemeğinin ardından mide bulantısı ve baş ağrısı şikayetiyle sağlık birimlerine başvurdu. İşçiler, şantiyeye sevk edilen ambulanslarla Didim Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada tedaviye alınan 34 işçinin kan tahlilleri alındı. Gıda zehirlenmesi teşhisi konulan işçilerin öğle yemeğinde tavuk suyu çorba, kadınbudu köfte ve makarna yedikleri öğrenildi. Tedavisi tamamlanan işçiler taburcu edilirken 2 işçinin müşahede altında tutulacağı öğrenildi.
Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

DHA