Türkiye Kupası yarı finalinde Torku Konyaspor'u eleyerek finale yükselen Fenerbahçe, ligde de şampiyonluk peşinde. Beşiktaş'la olan puan farkını kapatmak için her maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Fenerbahçe, Süper Lig'in 32. haftasında Medipol Başakşehir'le karşılaşacak. Fenerbahçe Başakşehir maçı ne zaman oynanacak, Fenerbahçe Başakşehir maçı saat kaçta oynanacak? Fenerbahçe Başakşehir maçı, Başakşehir Fatih Terim Stadında oynanacak, karşılaşma 9 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00'da başlayacak ve Lig TV'den yayınlanacak. Fenerbahçe Başakşehir maçını canlı olarak izlemek için aşağıdaki Fenerbahçe Başakşehir maçı canlı izle linkine tıklayarak, maçı tek maç olarak satın alabilir ve karşılaşmayı izleyebilirsiniz.

BAŞAKŞEHİR FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLE

CANER'İN DURUMU BELİRSİZ


Fenerbahçe'den beklediği af kararı çıkmayan ve takımdan ayrı çalışmalarını sürdüren yıldız futbolcu Caner Erkin için önümüzdeki hafta, geleceğinin belirlenmesi açısından son derece önemli.
Fenerbahçe yönetiminden beklediği af kararı çıkmayan ve takımdan ayrı çalışmalarını sürdüren yıldız futbolcu Caner Erkin için önümüzdeki hafta, geleceğinin belirlenmesi açısından son derece önemli…
Fanatik’te yer alan habere göre, Caner Erkin’in yaklaşık 7 hafta önce Intertarafından gizlice sağlık kontrolünden geçirildiği ortaya çıkmıştı. Kontrollerin ardından taraflar, İtalyan ekibi Inter’in cumartesi günü Serie A’da oynayacağı Empoli karşılaşmasının ardından son kez görüşme gerçekleştirip, transferi sona erdirmek için sözleşmişti.
27 yaşındaki futbolcu bu görüşme için önümüzdeki hafta Milano’ya gidecek. İtalyan basını, Inter’in, Caner Erkin ile 4 yıllık sözleşmeye imza atmayı planladığını duyurmuştu.