Beşiktaş'la puan farkını kapatarak şampiyonluk yolunda önemli aşama kaydeden Fenerbahçe, Torku Konya karşısına çıkıyor. Maç pazar akşamı saat 20:00'da başlayacak ve Lig TV ekranlarından yayınlanacak. Fenerbahçe Konyaspor maçı internetten nasıl izlenecek? Aşağıdaki link aracılığıyla Fenerbahçe Torku Konyaspor maçını satın alabilir ve şifresiz olarak internetten izleyebilirsiniz.

Torku Konyaspor Fenerbahçe maç izleme linki

FERNANDAO KADRODA


Fenerbahçe deplasmanda Torku Konya ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Vitor Pereira yönetimindeki antrenman, 1 saat 15 dakika sürdü. Sakat Raul Meireles ve Robin van Persie’ye takımdan ayrı özel program uygulandı. Bu arada sağ üst ön adalesinde ağrı olan RVP’nin, Konya’da oynayıp oynamayacağı bugün yapılacak son kontrolde belli olacak. Adalesinde yırtık olmadığı, kafileyle birlikte Konya’ya götürülebileceği ama derbi öncesi riske edilmek istenmediği öğrenildi. Onun yerine ise Fernandao sahaya ilk 11’de çıkacak.

TAKIMLARIN SON KARŞILAŞMALARI


Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Fenerbahçe, sahasında Osmanlıspor’u konuk etti. Ülker Stadı’nda oynanan mücadelede 90 dakika boyunca takımlar skoru değiştirmeyi başaramadı: 0-0.

12 günlük milli maç arasının ardından Ankara'da Gençlerbirliği ile karşılaşan Torku Konyaspor, rakibini son dakikada bulduğu golle mağlup etti. Ligde 10 maçtır yenilmeyen Aykut Kocaman'ın öğrencileri, 50 puana ulaştı.