Emekli Kurmay Albay Fatih Altun, “Kim korkar Bahçeli'nin tehdidinden. Ne FETÖ’ye boyun eğeriz ne de kendinden başka herkesi FETÖ’cü ilan eden demokrasi karşıtlarına” dedi.

0022202

2011 yılında Balyoz Davası’ndan tutuklanan, 16 yıl hapis cezası alan ve 32 ay tutuklu kaldıktan sonra beraat eden hukukçu ve emekli Kurmay Albay Fatih Altun, Edirne Barosuna kayıt yaptırarak, avukatlığa başladı. Bahçeli’ye tepki gösteren Altun, şunları söyledi:'Balyoz kumpasından 32 ay hapis yatmış birisi olarak, Devlet Bahçeli'nin ‘FETÖ’nün siyasi ayağı için 100 bin imza araştırılsın’ tehdidi üzerine gidip Meral Akşener için imza verdim. Ben Meral Akşener için imza verdim Bahçeli ise darbe girişiminin en aktif generali Mehmet Dişli’nin ağabeyi Şaban Dişli ile birlikte aynı kişiye imza verdi' dedi.

İMZA VERME İŞLEMİ BAŞLADI! HALK ADAYLARINI BELİRLİYOR

Bu sabah saat 08:00'da başlayan işlemler 9 Mayıs akşamı saat 20:00'a kadar sürecek.

CUMHURBAŞKANI ADAYLARINA NASIL İMZA VERİLECEK?

YSK’nın ilçe seçim kurullarına giderek, Cumhurbaşkanı adayı olarak göstermek istedikleri isimlere imza vermek isteyenler aşağıdaki link üzerinden ilçe seçim kurulları listesine ulaşabilirler. Herkesin kendi bağlı bulunduğu ilçe seçim kurulunda imza vermesi gerekiyor.

TÜM ŞEHİRLER İÇİN İLÇE SEÇİM KURULLARI ADRESLERİ

İmza verme adımları:


1- İmza vermek için T.C. Nüfus cüzdanı ya da kimlik kartınız yanında olmalı.

2- 4-9 Mayıs tarihleri arasında (cumartesi-pazar dahil) saat 20:00’a kadar kayıtlı bulunduğunuz İlçe Seçim Kurulunda imza verebilirsiniz.

3- İmza için gittiğinizde istediğiniz aday için düzenlenen formu talep ederek doldurup imza işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Seçim kurulu ilgili formun bir örneğini size teslim edecek.

24 Haziran seçimlerinde milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Saadet Partisi İl Başkanı Mahmut Arıkan, cumhurbaşkanlığı imza verme işleminin başladığı ilk 2 saatte Saadet Partisinin cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu için 30 bin imzanın toplandığını söyledi. Saadet Partisi İl Başkanı Mahmut Arıkan, cumhurbaşkanlığı imza verme işleminin başladığı ilk 2 saatte Saadet Partisinin cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu için 30 bin imzanın toplandığını söyledi.


'Ben 100 bin imza ile Cumhurbaşkanı adayıyım' diyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e ilk imza İYİ Parti Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz’dan geldi. 'Ben 100 bin imza ile Cumhurbaşkanı adayıyım' diyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e ilk imza İYİ Parti Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz’dan geldi.


İYİ Parti Sultanbeyli ilçe teşkilatı imza verme anı... İYİ Parti Sultanbeyli ilçe teşkilatı imza verme anı...


İYİ Parti Alanya’da ilçe başkanı ilk imzayı böyle verdi. İYİ Parti Alanya ilçe başkanı ilk imzayı böyle verdi.


Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in Cumhurbaşkanı adaylığı için başlatılan 100 bin imza seferberliğine vatandaşlar imza verdi Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in Cumhurbaşkanı adaylığı için başlatılan 100 bin imza seferberliğine vatandaşlar imza verdi


İYİ Partililer imza veriyor İYİ Partililer imza veriyor


Cumhurbaşkanlığı adaylığı nedeniyle 100 bin imza başvuru yapan siyasiler için Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ'da da seçim kurulunda yoğunluk yaşanmaya başladı. Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ'da da seçim kurulunda yoğunluk yaşanmaya başladı.


Zonguldak'ta, adliyede seçim kurullarınca oluşturulan başvuru noktalarına giden seçmenler, cumhurbaşkanı adayları için imza verdi. Bir anne, kucağındaki çocukla imza vermeye geldi. Zonguldak'ta, adliyede seçim kurullarınca oluşturulan başvuru noktalarına giden seçmenler, cumhurbaşkanı adayları için imza verdi. Bir anne, kucağındaki çocukla imza vermeye geldi.



İzmir'de vatandaşlar, destekledikleri adayların Cumhurbaşkanlığı yarışına katılabilmesi, imzalarını vermeye başladı. İzmir'de vatandaşlar, destekledikleri adayların Cumhurbaşkanlığı yarışına katılabilmesi, imzalarını vermeye başladı.