Konya'da okullar tatil mi sorusu yaşanan kar yağışıyla beraber önem kazandı. Konya'da bazı ilçelerde okullar tatil edildi. Konya il Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Konya’da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle Yunak, Çeltik, Sarayönü, Derbent, Kulu, Ilgın, Tuzlukçu, Akşehir, Doğanhisar, Altınekin, Cihanbeyli ve Kadınhanı ilçelerindeki okullarda 26 Aralık Çarşamba günü eğitime ara verildi.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ KAR AÇIKLAMASI YAPTI

Selçuk Üniversitesi tarafından alınan kararla, yoğun kar yağışı nedeniyle Aksehir ilçesinde yüksek öğrenim gören öğrenciler için 26 Aralık Çarşamba günü tatil edildi.

kar tatili site:sozcu.com.tr ile ilgili görsel sonucu

KONYA'DA HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Meteoroloji Konya Bölge Müdürlüğü, “Dün akşam saatlerinden itibaren Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde genelinde etkili olacak kar yağışlarının yarın (26.12.2018 Çarşamba) gün boyu aralıklarla devam edeceği ve yer yer kuvvetli olarak gerçekleşeceği beklenmektedir. Hava sıcaklıklarının da 8 ila 12 derece civarında azalmasına bağlı olarak yağış ve sonrasında görülecek kuvvetli buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer tipi sebebiyle ulaşımda aksamalara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.” açıklamasını yaptı.