31 Mart'ta Atakum İlçe Belediye Başkanı seçilen Cemil Deveci, mazbatasını aldıktan sonra sosyal medya hesabından vatandaşlara çağrıda bulundu. Sosyal medya hesabında bir paylaşımda bulunarak vatandaşlara seslenen Deveci, "Tebrik amaçlı göndereceğiniz hediyeleriniz için özel bir isteğim var; lütfen şahsıma yönelik hediyelerden ziyade, sokak hayvanlarımız için belediyemizin veterinerlik birimine mama bağışında bulunun. Şimdiden teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

VATANDAŞ DUYARSIZ KALMADI


Atakum halkı da başkanın bu çağrısına duyarsız kalmadı. Başkan Deveci’ye hayırlı olsun ziyaretine gelen vatandaşlar önce yanlarında getirdikleri mamaları veterinerlik birimine teslim etti ardından başkana tebriklerini iletti.


“İLÇEDE YAŞAYAN HER CANLININ BELEDİYE BAŞKANIYIM”


Atakum’da yaşayan her canlının belediye başkanı olduğunu ifade eden Deveci, "İnsanın yaşadığı çevrede her şeye değer veririz. Bizi insan yapan değer odur. Ben siyaseti bu anlayış içerisinde yapıyorum. 2-3 aydır söylediğim her sözün özü bu. Çiçek gönderilmemesini istedim. Ama yine de gönderenler oldu. Gelen çiçekleri koruyoruz. Çiçekçi yine bizim adımıza satacak, parasıyla sokak hayvanlarına mama alacağız. Çiçek gönderenlere mektup yazıyoruz ve böyle değerlendirdiğimizi belirtiyoruz. Bir farkındalık yaratmaya çalışıyoruz" dedi.