İYİ Parti eski ilçe başkanı, Millet İttifakı'nın Seçim Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Alparslan Yılmaz, Ankara Etimesgut'ta bulunan iş yerinin önünde yaklaşık on kişilik bir gurubun saldırısına uğradı.



GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Yılmaz'ın saldırıya uğradığı anlar güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde aracın yanında bulunan Yılmaz'a etraftaki kişiler yumruk atıyor. Olayı gören iş yerindekiler de Yılmaz'a yardıma koşuyorlar. Saldırıyı engellemek isteyen Alpaslan Yılmaz’ın 70 yaşındaki babası da saldırganlar tarafından darp ediliyor.

[old_news_related_template title="Mansur Yavaş'tan Özhaseki'ye FETÖ yanıtı!" desc="Millet İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, Mehmet Özhaseki'nin 'FETÖ ile işbirliği mi yapıyorsunuz' açıklamasının hatırlatılması üzerine, 'Rakibim ağzına FETÖ'yü alınca bana kahkaha atmak geliyor' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/03/iecrop/mansur-dha1_7657920_16_9_1551882901.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/mansur-yavastan-ozhasekiye-feto-yaniti-3810603/"]

Siyasi amaçlı yapılan saldırı, polise intikal ettirildi ve saldırganların yakalanması istendi.

GÖREVDEN ALINMIŞTI

Mansur Yavaş'ın seçim koordinasyonu işleri ile uğraşan Alparslan Yılmaz, CHP ve İYİ Parti'nin ayrı ayrı aday çıkarmasına karşı çıkmış, bu yüzden ilçe başkanlığından alınmıştı. Ancak Kılıç görevden alındıktan sonra partiler ittifakı gerçekleştirmişti.

[old_news_related_template title="Son dakika... Kılıçdaroğlu ve Akşener ilk kez ortak miting yaptı" desc="CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde kurdukları Millet İttifakı'nın ilk ortak mitingi için Denizli'de vatandaşların karşısına çıktı. Birlikte alandakileri selamlayan iki lider, ittifakın Denizli Belediye Başkan adayı İYİ Parti'li Ümit Bahtiyar'a destek istedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/03/iecrop/kk-aksener-dha1_7658364_16_9_1551888789.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/kilicdaroglu-ve-aksener-ilk-kez-ortak-miting-yapiyor-3810813/"]

 



ALPARSLAN YILMAZ NE DİYOR?

Olaydan sonra Şehit Osman Avcı Karakolu'na başvuran ve darp raporu da alan Yılmaz, SÖZCÜ'ye şunları söyledi;

"Saldırganları tanımıyorum. Saldırganlar yeni açtığımız Mansur Yavaş seçim bürosunun (SMK) kapatılmasını, afiş ve bayrakların indirilmesini aksi takdirde burayı bize mezar edeceklerini söylediler."