Ankara Yenimahalle Belediyesi, gazeteci Gökmen Ulu’nun “Usta gazetecinin sıra dışı serüveni” adlı belgeselinin Ankara galasına ev sahipliği yaptı.



Bu akşam saat 21.00’de Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde yapılan Ankara gösterimini Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da başkentlilerle birlikte izledi. İmza attığı binlerce haber, unutulmaz televizyon programları ve egale edilmeyen reyting rekorlarıyla bir medya fenomeni olan Uğur Dündar’ın belgeseli ücretsiz olarak gösterime sunuldu.

Uğur Dündar'ın belgesel gösterimine ayrıca Tuncay Özkan, Levent Gök, Aylin Nazlıaka, Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çankaya Belediye Başkanı Alperen Taşdelen, Atilla Kezek, Ahmet Tatar, Hasan Atilla Uğur katıldı.

KILIÇDAROĞLU 'EN CAN ALICI NOKTAYA DEĞİNEN KİŞİNİN ADI UĞUR DÜNDAR"

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı belgesel gösterimi sonrasında kürsüye çıkarak konuşma yaptı. Kılıçdaroğlu, "En zor koşullarda... darbeler yaşandı, sıkı yönetimler ilan edildi, gıdadan tutun vergi kaçakçılığına kadar bütün alanlarda en can alıcı noktaya değinen kişinin adı Uğur Dündar hakkını teslim etmek lazım" ifadesini kullandı.

 

[old_news_related_template title="Uğur Dündar Belgeseli İstanbul'da! Yıldızlar geçidi" desc="Duayen gazeteci Uğur Dündar'ın hayatını anlatan gazeteci Gökmen Ulu tarafından hazırlanan belgesel İzmir'deki gösterimin ardından İstanbul'da da izleyiciyle buluştu. Caddebostan Kültür Merkezi tıka basa doldu. Galaya iş, sanat, siyaset dünyasında da birçok ünlü isim katılırken, meslektaşları Dündar’ı yalnız bırakmadı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/05/25/iecrop/ugur-dundar-sozcu_16_9_1558799989.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/ugur-dundar-belgeseli-istanbulda-biletler-tukendi-4930257/"]

ÜÇÜNCÜ GALA BAŞKENTTE

İzmir ve İstanbul galalarıyla büyük beğeni toplayan belgeselde Uğur Dündar’ın kısa kesitlerle çocukluğu, gençliği ve okul yılları, ağırlıklı olarak mesleki nitelikleri ve karakteristik özellikleri anlatılıyor. Dündar’ın çarpıcı haberleri ve televizyon yayınlarından örneklerin de yer aldığı belgeselde bugüne kadar hiçbir yerde yayınlanmamış bazı görüntüler de ilk kez yayınlandı. Yapımda kullanılan müzik eserleri de başkentlileri büyüledi.

[old_news_related_template title="Uğur Dündar Belgeseli için ücretsiz davetiye uygulaması" desc="Yönetmenliğini Gökmen Ulu’nun yaptığı Uğur Dündar Belgeseli, İstanbul galası öncesi büyük ilgiyle karşılandı. Yoğun talep üzerine ücretsiz davetiye sistemi uygulamaya geçirildi. Vatandaşlar yarın saat 10:00’dan itibaren Caddebostan Kültür Merkezi gişesine başvurarak, koltuk numaralarını önceden temin edebilecek. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/05/23/iecrop/ugur-dundar-880_16_9_1558605620.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/ugur-dundar-belgeseli-icin-ucretsiz-davetiye-uygulamasi-4903867/"]