Yaşlandırma programı ile yapılan fotoğraflar son günlerde sosyal medyayı adeta salladı. Ünlülerin de FaceApp programı ile yaptığı fotoğrafları görenleri güldürdü. FaceApp yaşlandırma programı 3 gün ücretsiz kullanılabiliyor. Peki Instagram ve Twitter'ı sallayan FaceApp yaşlandırma uygulaması nasıl indirilir? Yaşlandırma uygulaması FaceApp ile başka neler yapılabiliyor? FaceApp uygulamasında ise sadece yaşlandırma tekniği yok, fotoğrafınızı eklediğinizde kadınsanız erkeğe, erkekseniz kadına çevirebiliyor.

ANDROİD İÇİN TIKLAYINIZ

iOS İÇİN TIKLAYINIZ

IOS ve Android tabanlı telefonların yanı sıra web üzerinden de kullanılabilen FaceApp uygulaması, kullanıcıların yeni gözdesi olmuş durumda…Öyleki sosyal medyada herkes bu uygulama ile yaşlandırma efekti veren programı kullanarak fotoğrafını paylaşıyor.

FaceApp uygulamasında ise sadece yaşlandırma tekniği yok, fotoğrafınızı eklediğinizde kadınsanız erkeğe, erkekseniz kadına çevirebiliyor.

Sadece bunlarla da sınırlı değil; saç renginizi, saç şeklinizi sakallı sakalsız halini merak edenler de bu uygulamaya başvuruyor.



FACEAPP PROGRAMIN ÖZELLİKLERİ

- Etkileyici filtrelerle kullanıma hazır Hollywood selfie’leri

- Saç rengini ve stilini değiştirin

- Mükemmel görünen gece veya gündüz makyajı uygulayın

- Mükemmel sakal/bıyık tarzınızı bulun

- Güzel gülümsemeler ekleyin

- Tek bir dokunuşla arka planı değiştirin

- Renk filtreleri, mercek bulanıklaştırma ve diğer birçok özelliği kullanın

- Cinsiyet değiştirme

- Yapay Zekanın sizin için en uygun saç stilini ve rengini bulmasına izin verin

- Yaşınızı değiştirin

- İlginç dövmeler ekleyin

- Hitman, Heisenberg filtrelerinin yanı sıra aklınızı başınızdan alacak daha bir sürü dönüştürme özelliğine göz atın

[old_news_related_template title="Ünlüler de o programı kullandı... Yaşlı hallerini takipçileriyle paylaştılar" desc="Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar, Can Bonomo gibi ünlüler de yaşlandırma akımına uydu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/07/16/iecrop/defne-samyeli2_16_9_1563282147.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/kultur-sanat-haberleri/unluler-de-o-programi-kullandi-yasli-hallerini-takipcileriyle-paylastilar/"]