Ana sınıfı ve 1. sınıf öğrencileri ardından 2, 3, 4’üncü sınıflar ile 8 ve 12’inci sınıflar da yüz yüze eğitime kademli olarak geçti. Öğrenciler derslerine aynı zamanda online eğitimle de devam ediyor.

2 KASIM'DA OKULA HANGİ SINIFLAR GİDECEK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı açıklamaya göre;

“Ortaokullarda 5. sınıflarda liselerde 9. sınıflarda yüz yüze eğitimi 2 Kasım itibariyle başlatıyoruz. Halan uzaktan eğitimin sürdüğü diğer sınıflarla ilgili durumu gelişmelere bakarak en kısa sürede ilan edeceğiz” dedi.

[old_news_related_template title="Ücretsiz tablet başvurusu yapılacak mı, kimler yararlanabilecek?" desc="Ücretsiz tabletler, maddi durumu iyi olmayan öğrencilerin derslere ulaşmada zorluk yaşaması nedeniyle dağıtılacak. Tablet bilgisayarlar için başvuru sisteminin açılmadığı, öğrencilerin resmi veriler üzerinden belirleneceği Milli Eğitim Bakanı tarafından açıklandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/10/16/iecrop/tablet-bilgisayar-shutter_16_9_1602833753.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/ucretsiz-tablet-basvurusu-yapilacak-mi-kimler-yararlanabilecek-6083712/"]