Yeni Zelanda'nın Dunedin kenti bıçaklı bir saldırganın etrafa saçtığı dehşeti yaşıyor...

Bir süpermarkette gerçekleşen saldırıda kimliği açıklanmayan bir adam elindeki bıçakla etrafındaki insanlara saldırdı. İlk belirlemelere göre dört kişi yaralanırken Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Ardern, "Bu saldırının bir terörle bağlantılı olduğunu düşünmüyoruz" dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, yerel polis yetkilisi Paul Basham, "Bu saldırının rastgele  olduğuna inanıyoruz ve saldırının arkasındaki motivasyonu henüz tespit etmedik" ifadesini kullandı.

Saldırıda yaralananlar hastaneye kaldırılırken, yaralıların polis gözetiminde olduğu da belirtildi.

[old_news_related_template title="Afganistan'da otobüse bombalı saldırı: Onlarca ölü ve yaralı var" desc="Afganistan'ın güneyindeki Zabul bölgesindeki bir otobüse bombalı saldırı düzenlendi. İlk belirlemelere göre aralarında çocukların da olduğu onlarca insan yaralandı ve öldü." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/05/10/iecrop/afganistan-reuters_16_9_1620622093.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/afganistanda-otobuse-bombali-saldiri-onlarca-olu-ve-yarali-var-6423033/"]