Edinilen bilgiye göre, olay Merkez Osmangazi ilçesi İnönü Caddesi'nde yaşandı. İnönü Caddesi'nden Cumhuriyet Caddesi'ne doğru yürüyen kimliği belirsiz genç bir adam, Sönmez İş Sarayı önüne geldiğinde buz tutmuş yolda birden ayağı kaydı.

Sağ ayağı öne doğru kayınca arkada kalan sol ayağının üzerine ters bir şekilde oturmak zorunda kalan gencin ayağı 3 farklı yerinden kırıldı. Acılar içerisinde yerde kıvranan gencin yardımına çevredeki esnaf yetişti. Kimliği belirsiz genç 112 ambulansıyla hastaneye kaldırıldı. (DHA)

[old_news_related_template title="Kar yağışı kuraklık endişesi taşıyan çiftçiye cansuyu oldu" desc="Eskişehir'de, buğday ve arpa eken çiftinin kuraklık endişesi, 3 gündür etkili olan kar yağışıyla son buldu. Metrekareye 10 kilogramdan fazla düşen yağışı cansuyu olarak nitelendiren Tepebaşı Ziraat Odası Başkanı Süleyman Buluşan, 'Yağan kar ekili mahsulün adeta yorganı olmuş. Toprak donmuş, mahsul içinde oturuyor ve kar çok yavaş eriyecek. Kuraklık endişesi yaşayan çiftçiler için bu yağışlar cansuyu oldu dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/01/19/iecrop/kuraklik-dha1_16998934_16_9_1611063696.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonomi/kar-yagisi-kuraklik-endisesi-tasiyan-ciftciye-cansuyu-oldu-6218486/"]