Antalya'nın; Manavgat ve Gündoğmuş, Muğla'nın; Marmaris, Köyceğiz, Milas, Kavaklıdere, Yılanlı ve Seydikemer, Aydın'ın; Karacasu, Isparta'nın; Sütçüler, Denizli'nin; Tavas ve Güney, Hatay'ın; Dörtyol ve Adana'nın Feke ilçelerindeki yangınlar devam ediyor.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Marmaris'in Turgut Köyü'ndeki orman yangınını söndürme çalışmalarına katıldı.



"BURAYA ACİL UÇAK VEYA HELİKOPTER GÖNDERMELİSİNİZ"

Sosyal medya hesabından paylaştığı video ile yetkililere seslenen İnce, "Marmaris Turgut Köyü'ndeyiz, burası cayır cayır yanıyor. Buraya insan eliyle müdahale etmek mümkün değil. Buraya uçak veya helikopterin acilen gelmesi lazım. Yola yaklaşmak üzere. Yetkililere sesleniyorum, Turgut Köyü'ndeki şu manzarayı görmelisiniz. Buraya acil uçak veya helikopter göndermelisiniz" ifadesini kullandı.



[old_news_related_template title="THK’ye yangın uçakları için resmen başvuru yapıldı" desc="11 büyükşehir belediye başkanı, Türk Hava Kurumuna (THK) bünyesindeki yangın söndürme uçaklarının tüm bakım ve işletme giderlerini karşılamaya hazır olduklarını belirten dilekçelerini ayrı ayrı kuruma ilettiler." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/04/iecrop/thk-ucak-sozcu_16_9_1628085601.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/thkye-yangin-ucaklari-icin-resmen-basvuru-yapildi-6574748/"]

[old_news_related_template title="Vatandaşlardan Bakan Pakdemirli’ye tepki: Helikopterler nerede? Yazıklar olsun, hükümet istifa!" desc="Milas Ortaköy’deki yangın söndürme çalışmalarına katılan kadınlar, yangından saatler sonra bölgeye helikopterle gelen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye, “Her taraf yandı, helikopterler nerede, siz neredesiniz? Yazıklar olsun! Hükümet istifa!” diye tepki gösterdi. Bakan “buradayız” demekle yetindi, köyden ayrıldı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/04/iecrop/pakdemirli-sozcu_16_9_1628089553.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/vatandaslardan-bakan-pakdemirliye-tepki-helikopterler-nerede-yaziklar-olsun-hukumet-istifa-6574946/"]