Of’un Uluağaç mahallesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, imam olarak görev yapan Emre Göktaş’ı şiddet uyguladığı 12 yıllık eşi Sibel Göktaş terk etti. 3 kız çocuğunu yanına alarak ilçe merkezinde yaşayan ailesinin yanına giden genç kadın, imam olan eşine boşanma davası açtı.

UZAKLAŞTIRMA CEZASI BİTTİ ÇOCUKLARINI ALDI

Boşanma konusunda 2 ay önce bir araya gelen çift arasında yaşanan tartışma sırasında imam Göktaş, eşini darp etti. Genç kadında şikayet ederek imam hakkında 1 ay uzaklaştırma kararı çıkarttırdı. 27 Ağustos’ta uzaklaştırma cezası biten imam, dün akşam ilçe merkezine giderek çocukları Yaren (11), Hiranur (7) ve Elif’i (4) yanına alarak kendi evine gitti.



3 ÇOCUĞUNU KAFALARINDAN VURUP ÖLDÜRDÜ

Çocuklarıyla eve giden imam Göktaş bir süre sonra 3 kızını dere yatağına götürerek kafalarına birer kurşun sıkıp öldürdü. Ardından da 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak ambulans istedi. Dere yatağına giden jandarma ve sağlık ekipleri 3 küçük kız çocuğunun cansız bedeniyle karşılaşırken imam olan baba gözaltına alındı.

"GELMEZSEN ÇOCUKLARI ÖLDÜRÜRÜM"

İmam Göktaş, geniş güvenlik önlemleri altında bugün Adliyeye sevk edildi. Jandarma ilk ifadesi alınan Göktaş, çocuklarını eve götürdükten sonra eşini aradığını söyleyerek, “Çocuklarım bana biraz mesafeli davrandılar. Hem bu konuyu hem de yeniden barışmak için eşimi aradım. Çok ısrar ettim. Gel konuşalım dedim. Ama gelmedi. Ben de gelmezsen çocukları öldürürüm dedim. Ama yine gelmedi. Ondan sonra ne oldu, ne yaptım hatırlamıyorum” dedi.

Öte yandan imam Emre Göktaş’ın uzaklaştırma kararını ihlal ettiği için zorlama hapis cezası bulunduğunu ancak mahkemenin Göktaş’ın yakalama emrini güvenlik kuvvetlerine göndermediği iddia edildi.

[old_news_related_template title="Uzaklaştırma kararını ihlal edip kızının gözü önünde eşini kalbinden bıçakladı" desc="Bursa'da uzaklaştırma kararı bulunan Necati G. (40), kıskançlık nedeniyle tartıştığı eşi Ebru G.'yi (38) kızı D.G.'nin (14) yanında kalbinden bıçakladı. Ebru G. ağır yaralanırken, olay yerinden kaçan şüpheli ise yakalanarak gözaltına alındı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/31/iecrop/uzaklastirma-dha-1_16_9_1630430071.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/uzaklastirma-kararini-ihlal-edip-kizinin-gozu-onunde-esini-kalbinden-bicakladi-6623710/"]

[old_news_related_template title="Anne ve kızını öldürmüştü... Katil zanlısından kan donduran itiraf" desc="Samsun'un Terme ilçesinde, zorla girdiği evlerinde tartıştığı akrabası Hacer Arslantürk ile kızı Ebru’yu tabancayla vurarak öldüren Erkan Arslantürk tutuklandı. Sorgusunda cinayeti itiraf eden Arslantürk’ün olaydan önce Hacer Arslantürk'ü arayarak, “Kızını bana veriyor musun? Yoksa kötü olur” dediği ortaya çıktı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/19/iecrop/detay-kopya-5_16_9_1629373609.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/anne-ve-kizini-oldurmustu-katil-zanlisindan-kan-donduran-itiraf-6602108/"]